Τι γνωρίζετε για τη σειρά βαλβίδων ελέγχου της ESBE;

Τι γνωρίζετε για τη σειρά βαλβίδων ελέγχου της ESBE;

Τι γνωρίζετε για τη σειρά βαλβίδων ελέγχου της ESBE;

  • Τι γνωρίζετε για τη σειρά βαλβίδων ελέγχου της ESBE;
  • Τι γνωρίζετε για τη σειρά βαλβίδων ελέγχου της ESBE;
  • Τι γνωρίζετε για τη σειρά βαλβίδων ελέγχου της ESBE;

Τι γνωρίζετε για τη σειρά βαλβίδων ελέγχου της ESBE;

1.273 επισκέψεις στο άρθρο (29/05/2024)
Σχολιάστε

- Η ESBE είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές βαλβίδων & κινητήρων στην Ευρώπη
- Τα προϊόντα τους χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, καινοτομία & εξαιρετική απόδοση
- Έχουν αναπτυχθεί για να παρέχουν βέλτιστη απόδοση σε όλους τους τύπους συστημάτων θέρμανσης & ψύξης
- Το πάθος για την παραγωγή βιώσιμων προϊόντων τους έχει οδηγήσει μπροστά για πάνω από 100 χρόνια

Όταν χρειάζεστε εξαιρετικό έλεγχο ροής με προϊόντα Σουηδικής κατασκευής και πλήρως ελεγμένα - εξοικειωθείτε με τη σειρά βαλβίδων ελέγχου και κινητήρων της ESBE.

Η ESBE είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές βαλβίδων και κινητήρων στην Ευρώπη. Τα προϊόντα τους χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, καινοτομία και εξαιρετική απόδοση. Το πάθος για την παραγωγή βιώσιμων και ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων τους έχει οδηγήσει μπροστά για πάνω από 100 χρόνια.

Η εκτεταμένη γκάμα τους περιλαμβάνει τα πάντα, από περιστροφικές βαλβίδες, που βελτιώνουν την άνεση θέρμανσης σε εκατομμύρια σπίτια σε όλη την Ευρώπη, έως τις έξυπνες μονάδες κυκλοφορίας τους – ομαλές λύσεις plug-and-play για αποτελεσματική διανομή θερμότητας και έλεγχο θερμοκρασίας.

Στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, θα βρείτε επίσης τη γραμμική σειρά τους που αποτελείται από βαλβίδες ελέγχου υψηλής απόδοσης με αντίστοιχους κινητήρες. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται συνήθως σε μεγάλες ιδιοκτησίες όπως συγκροτήματα διαμερισμάτων, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αθλητικές αρένες και νοσοκομεία. Χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση των ροών σε συστήματα κλιματισμού, εξαερισμού και θέρμανσης.
 

Η ESBE πετυχαίνει μαζί με τους συνεργάτες

Ο διευθυντής πωλήσεων της ESBE για τη σουηδική αγορά, Fredrik Ramde, εξηγεί ότι η γραμμική σειρά προϊόντων διαφέρει ελαφρώς από τις άλλες σειρές προϊόντων της ESBE. Ή, για την ακρίβεια, πρόκειται περισσότερο για τις ομάδες πελατών που είναι πιο σαφής εδώ.

«Οι ομάδες πελατών για το γραμμικό μας πρόγραμμα είναι πολύ ενημερωμένες και καλά πληροφορημένοι. Κυρίως, μιλάω για τρεις ομάδες πελατών ή συνεργάτες όπως προτιμούμε να τους αποκαλούμε. Χωρίς συγκεκριμένη σειρά, μιλάω για:

Ένα: Σύμβουλους που σχεδιάζουν μεγάλα έργα HVAC.

Δύο: Συνεργάτες OEM που παραδίδουν, για παράδειγμα, υποσταθμούς τηλεθέρμανσης και υποσταθμούς τηλεψύξης.

Τρίτο: Μεταπωλητές/χονδρέμποροι που προμηθεύουν τους εγκαταστάτες με προϊόντα.»



Η εικόνα δείχνει τον κινητήρα ALF τοποθετημένο στη σειρά βαλβίδων ελέγχου VLB335. Ποια είναι η αποστολή για αυτό το ταιριαστό ζευγάρι; Απάντηση: Ακριβής ρύθμιση της μπροστινής θερμοκρασίας σε ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης που παρέχει θερμότητα στις αίθουσες παραγωγής.


 

Οι βαλβίδες ελέγχου και οι κινητήρες της ESBE έχουν σχεδιαστεί για μεγάλες εργασίες

Όπως και με τις άλλες σειρές της ESBE, οι βαλβίδες ελέγχου και οι αντίστοιχοι κινητήρες είναι εύκολο να εγκατασταθούν. Έχουν αναπτυχθεί για να παρέχουν βέλτιστη απόδοση σε όλους τους τύπους συστημάτων θέρμανσης και ψύξης. Ο Fredrik δίνει μερικά παραδείγματα:

«Αν εξερευνήσουμε τη σειρά βαλβίδων ελέγχου VLA της ESBE, χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση υγρών σε συστήματα κλιματισμού, εξαερισμού και θέρμανσης καθώς και σε διάφορες βιομηχανικές διεργασίες. Η σειρά VLA προσφέρει έλεγχο 2 δρόμων και 3 κατευθύνσεων και είναι γνωστή για τη στιβαρή κατασκευή και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της. Για βέλτιστη απόδοση, μπορείτε να συμπληρώσετε τη βαλβίδα VLA με έναν από τους γραμμικούς κινητήρες μας. Επιπλέον, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η σειρά VLA μπορεί να χειριστεί μια ποικιλία υγρών, όπως ζεστό νερό, κρύο νερό και υγρά με αντιψυκτικά όπως γλυκόλη ή άλμη. Αν αντ αυτού γνωρίσουμε με τη σειρά βαλβίδων ελέγχου VLE122, είναι κατασκευασμένη από μπρούτζο υψηλής απόδοσης και είναι ιδανική για χρήση με τον κινητήρα ALFxx4. Μαζί, μπορούν να σχηματίσουν έναν ισχυρό συνδυασμό για υποσταθμούς τηλεθέρμανσης που συνδέονται με αντλίες θερμότητας, όπου ελέγχουν εύκολα τη ροή μέσω των εναλλακτών θερμότητας.

Εν ολίγοις: εξερευνήστε την γκάμα των γραμμικών δυνατοτήτων της ESBE και ανακαλύψτε πώς οι βαλβίδες και οι κινητήρες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τα συστήματά σας.»
 

Συνέχεια του άρθρου >>>