Ο ταχυθερμαντήρας μπάνιου θερμαίνει άμεσα και μόνο το νερό που χρησιμοποιείς, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν κλασικό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Εξοικονομείς ενέργεια, νερό, πολλά χρήματα.

Ο ταχυθερμαντήρας μπάνιου θερμαίνει άμεσα και μόνο το νερό που χρησιμοποιείς, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν κλασικό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Εξοικονομείς ενέργεια, νερό, πολλά χρήματα.

Ταχυθερμαντήρας, πολύ ζεστό νερό, λίγο ρεύμα!

2006 επισκέψεις στο άρθρο

Εξοικονομείς χρήματα ως 87% στο ρεύμα, καταναλώνεις ως 80% λιγότερο νερό, σε 7 δευτερόλεπτα έχεις ζεστό νερό που δεν τελειώνει ποτέ και πολλά ακόμα οφέλη, σε σχέση με τον απλό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.

Σχολιάστε

Το ζεστό νερό, ειδικά το χειμώνα, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Με την ενεργειακή κρίση όμως να αδειάζει την τσέπη μας, πρέπει να βρούμε τρόπους να έχουμε και ζεστό νερό όποτε και όσο θέλουμε, αλλά και να μην σκεφτόμαστε ό,τι αν ανάψουμε τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα θα το βρούμε μπροστά μας στους αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος. Ο ταχυθερμαντήρας μπάνιου μας δίνει τη λύση με 10 πειστικά επιχειρήματα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ο ταχυθερμαντήρας μπάνιου δίνει τη λύση & συμφέρει!

- Κάνεις οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα από 60-87%
- Χρησιμοποιείς 60% -80% λιγότερο νερό
- Έχεις ζεστό νερό μέσα σε 5-7 δευτερόλεπτα, χωρίς φόβο μήπως αυτό κρυώσει
- Εξοικονομείς χώρο κατά 95%, ξεχνάς τι σημαίνει συντήρηση, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, κάνεις γρήγορα απόσβεση

Πρόσφατα είχαμε «ανεβάσει», μετά από μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών στα socialmedia του 4green.gr, ένα video για το πόσο εύκολα συνδέεται ο ταχυθερμαντήρας σου με τη βρύση της κουζίνας (διάβασε περισσότερα εδώ).

Τι είναι ο ταχυθερμαντήρας!

Ο ταχυθερμαντήρας είναι ένα είδος μικρού θερμοσίφωνα που θερμαίνει το νερό σε πραγματικό χρόνο. Ζεσταίνει δηλαδή μόνο το νερό που περνάει εκείνη την στιγμή μέσα από αυτόν. Έχεις άμεσα ζεστό νερό, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις, ενώ δεν υπάρχει δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού.

Η επένδυση σε ένα ταχυθερμαντήρα έχει πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερο την εξοικονόμηση ενέργειας. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν απλό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, καθώς δεν υπάρχει δεξαμενή νερού και συσσώρευση αλάτων στην αντίσταση και σε άλλα εξαρτήματα.

Λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα ή με φυσικό αέριο/υγραέριο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οικιακούς, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους!

10 λόγοι για να επιλέξεις ταχυθερμαντήρα!
 1. Κάνεις οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα από 60-87%, καθώς ζεσταίνεις μόνο τη ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις.
 
 1. Κάνεις οικονομία στο νερό από 60-80% (μικρή απόσταση από το σημείο της χρήσης).
 
 1. Εξοικονομείς πολύτιμο χρόνο, καθώς έχεις ζεστό νερό μέσα σε 5-7 δευτερόλεπτα, Χωρίς δηλαδή καμία αναμονή και χωρίς το ζεστό νερό να τελειώνει.
 
 1. Εξοικονομείς χώρο κατά 95%, καθώς δεν πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο!
 
 1. Έχεις ζεστό νερό που δεν τελειώνει ποτέ.
 
 1. Τοποθετείται πολύ εύκολα χωρίς μερεμέτια.
 
 1. Ξεχνάς τι σημαίνει συντήρηση.
 
 1. Ξεχνάς το φόβο για πλημμυρισμένο (λόγω σπασίματος) θερμοσίφωνα (Πολλοί το έχουμε ζήσει).
 
 1. Κάνεις πολύ γρήγορα απόσβεση της αγοράς του, λόγω της πολύ μεγάλης οικονομίας.
 
 1. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν απλό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.
 
Ταχυθερμαντήρας VS απλός θερμοσίφωνας!
 
 1. Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 1 ατόμου, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 74% ως 87%, σε σύγκριση με τον απλό θερμοσίφωνα.
 
 1. Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 2 ατόμων, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 48,5% ως 74%, σε σύγκριση με τον απλό θερμοσίφωνα.
 
 1. Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 3 ατόμων, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 23% ως 61,4%. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ό,τι για 3 άτομα συνεχόμενα, συνήθως δεν επαρκεί το νερό που έχουμε ζεστάνει με τον απλό θερμοσίφωνα.
Συμπέρασμα

Στην αγορά υπάρχουν πολλοί ταχυθερμαντήρες και μπορείς εύκολα να κάνεις μία πολύ καλή και οικονομική επιλογή. Μπορείς να επιλέξεις ταχυθερμαντήρα για κεντρική παροχή ή ακόμα και για τοπική χρήση (για παράδειγμα μόνο στο μπάνιο σου, όπως γράψαμε πιο πάνω ή για την κουζίνα σου και οπουδήποτε αλλού χρειάζεσαι ζεστό νερό γρήγορα μα και οικονομικά).

Επίσης μπορείς σε ταχυθερμαντήρα με κεντρική παροχή να ρυθμίζεις ηλεκτρονικά τη θερμοκρασία και να έχεις ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε