Στις 1-3 Σεπτεμβρίου το EuroSun 2020 Virtual Conference

Διαβάστηκε από 1123 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/8/2020

Σας καλωσορίζουμε στο EuroSun 2020 Virtual Conference.

 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε και να σας πληροφορήσουμε για το 13th International Conference on Solar Energy for Buildings and Industry.
To Συνέδριο θεωρείται από τα πλέον σημαντικά συνέδρια για Ερευνητές, Εταιρείες Ανάπτυξης (Developers), Επενδυτές αλλά και Σπουδαστές στο τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας και πιο συγκεκριμένα την Ηλιακή Ενέργεια τις εφαρμογές και τις καινοτομίες που σχετίζονται με αυτή.
Το EuroSun 2020 θα διεξαχθεί από τη 1 μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2020 (Virtual Conference)

Ο θεσμός του συνεδρίου EuroSun αναπτύσσεται, εμφανίζοντας μια σταθερά αυξανόμενη απήχηση αντιπροσώπων, καθηγητών και εταιρειών χορηγών. Το συνέδριο επικεντρώνεται σε όλες τις πτυχές της ηλιακής ενέργειας (θερμότητα και ηλεκτρική ενέργεια) και στον τρόπο με τον οποίο η ηλιακή ενέργεια συνδυάζεται με άλλες τεχνολογίες (Storage, Software) και συνδέεται με διάφορους τομείς (π.χ. μεταφορές, βιομηχανία, κτίρια, HVAC). 

Το Συνέδριο οργανώνει η Διεθνής Εταιρεία Ηλιακής Ενέργειας (ISES) και το Κυπριακό Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο, με τη συνδιοργάνωση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ενώ έχει την πλήρη υποστήριξη του Solar Heating & Cooling Programme από τη Διεθνή Επιτροπή Ενέργειας (SHC).

Θεματικές Ενότητες Συνεδρίου 
- Ηλιακά κτίρια | Ηλιακή Θέρμανση και Ψύξη
- Ηλιακή θερμότητα και εφαρμογή σε βιομηχανικές διεργασίες
- Οικιακό ζεστό νερό και θέρμανση χώρου
- PV και PVT συστήματα για κτίρια και βιομηχανικούς χώρους
- Ηλιακοί θερμικοί συλλέκτες και εξαρτήματα ηλιακού βρόχου - Αποθήκευση Θερμικής Ενέργειας (Storage) | Testing & πιστοποιήσεις
- Μετεωρολογία ηλιακών πόρων και ενέργειας | Ηλιακή Εκπαίδευση
- Στρατηγικές για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πολιτικές, επιστήμονες του μέλλοντος
- Λύσεις για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για μεμονωμένα συστήματα (δηλ. νησιά) - Συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και χωροταξικός σχεδιασμός

Virtual Conference | EuroSun2020 & COVID19 
Διατηρώντας πολύ στενή παρακολούθηση στο θέμα του COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη μας, πρωτίστως τους περιορισμούς και τα μέτρα που εφαρμόζονται για την προστασία των πολιτών και κατ΄ επέκταση όσων ενδεχομένως να παρευρίσκονταν στο EuroSun 2020, αποφασίσαμε την Virtual διεξαγωγή. 
Πιο συγκεκριμένα, η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου μαζί με την εταιρεία διοργάνωσης, Convin S.A, αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί το EuroSun 2020 σε virtual μορφή, διατηρώντας το Πρόγραμμα και το ενδιαφέρον όσων το παρακολουθήσουν στα ίδια επίπεδα. Απώτερος σκοπός είναι η διασφάλιση ομαλής διεξαγωγής του Συνεδρίου με ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις με όσο το δυνατό ασφαλέστερο περιβάλλον σε ότι αφορά τη προσωπική υγεία του καθενός, ακολουθώντας όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που ορίζονται από το Ελληνικό κράτος.