Δύο συστήματα ενδοδαπέδιας ξηράς δόμησης από την Purmo.

Δύο συστήματα ενδοδαπέδιας ξηράς δόμησης από την Purmo.

Ποιοτικές διαφορές ενδοδαπέδιας θέρμανσης ξηράς δόμησης από την Purmo

2.005 επισκέψεις στο άρθρο

H Purmo παρουσιάζει δύο συστήματα ενδοδαπέδιας ξηράς δόμησης. Το σύστημα ts14S και το σύστημα ts14R.

H Purmo έχει δύο συστήματα ενδοδαπέδιας ξηράς δόμησης τα οποία υπερτερούν έναντι αντίστοιχων σε ουσιαστικά σημεία. Πρώτον, ο πολυστρωματικός σωλήνας SKR (PEX-AL-PEX) διατομής 14x2mm μεταφέρει την απαιτούμενη θερμική ισχύ αποδοτικά στους χώρους χωρίς δυσκολία εξαερώσεων στα κυκλώματα, χωρίς προβλήματα πτώσης πίεσης και θορύβων.

Κοινοποίησέ το »

Η διάχυση της θερμότητας από τους σωλήνες στην τελική επιφάνεια γίνεται γρήγορα, ομοιόμορφα και πλέον αποδοτικά μέσω των φύλλων αλουμινίου και στα δύο συστήματα, ts14S και ts14R, καθώς το αλουμίνιο, με την πολύ μεγάλη θερμική αγωγιμότητα που διαθέτει, παίρνει τη θερμότητα από ολόκληρη την επιφάνεια του σωλήνα και την αποδίδει προς τα πάνω στο δάπεδο.

Η διάστρωση του τελικού δαπέδου γίνεται την επόμενη κιόλας μέρα, χωρίς αναμονή ξήρανσης και καθυστερήσεων.

Το σύστημα ts14S



Με πάχος μόνωσης, μαζί με τον σωλήνα, 25mm από σκληρή πολυστερίνη EPS200 και θερμική αντίσταση Rλ=0,75 m2 K/W, μπορεί να συνδυαστεί με τσιμεντοσανίδες πάχους 18mm για επίστρωση οποιουδήποτε τελικού δαπέδου (πλακάκι, ξύλο, laminate, μάρμαρο κλπ). Έτσι, με ένα τελικό πάχος ενδοδαπέδιας λιγότερο από 4,5cm, έχετε μια τέλεια θέρμανση δαπέδου ξηρής δόμησης, με μεγάλη απόδοση, γρήγορη απόκριση (θέρμανση-αποθέρμανση), με κόστος αντίστοιχο της κλασικής ενδοδαπέδιας υγρής δόμησης και πάντα με την 10ετή εργοστασιακή μικτή εγγύηση της PURMO. Οι σωλήνες να τονίσουμε πως εγκαθίστανται χωνευτές σε ειδικό φύλο αλουμινίου.

Το σύστημα ts14R

Είναι το λεπτότερο και το ελαφρύτερο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης ξηρής δόμησης της αγοράς, με πάχος μόνωσης μαζί με τον σωλήνα μόλις 17mm, επίσης σκληρής πολυστερίνης EPS200 και θερμική αντίσταση Rλ=0,50 m2 K/W. Πάνω από τη μόνωση εφαρμόζεται η ειδική πλάκα κατανομής φορτίου της PURMO, πάχους μόλις 5mm και από πάνω κολλάτε οποιοδήποτε δάπεδο της αρεσκείας σας (πλακάκι, ξύλο, laminate, μάρμαρο κλπ). Να τονίσουμε πως πάνω από την μόνωση όλη η επιφάνεια καλύπτεται με φύλλο αλουμινίου μεταφέροντας κατά αυτό τον τρόπο την θερμότητα ταχύτατα στον χώρο. Έτσι, με συνολικό τελικό πάχος μόλις 22mm, το ts14R δεν έχει ανταγωνισμό στην αγορά και σας επιτρέπει να εφαρμόσετε ενδοδαπέδια θέρμανση στο υπό ανακαίνιση σπίτι σας χωρίς περιορισμούς στην ανύψωση δαπέδου.

Εφαρμογές



THERMOVENT Hellas A.E
Καλέστε210 9887400
Δείτε περισσότερα στοwww.thermovent.gr
Ακολουθήστε: www.facebook.com/thermovent/ 


 

Κοινοποίησέ το »