Πλήρης γκάμα Ηλιακών για όλες τις ανάγκες

4.370 επισκέψεις στο άρθρο

Νέα τεχνολογία από την Calpak στις δεξαμενές ζεστού νερού για 25% περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας

Η βέλτιστη διαχείριση της ενέργειας αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Calpak. Η μετάδοση της θερμότητας από την πηγή στην αποθήκευση και από εκεί στην κατανάλωση του ζεστού νερού ήταν πάντα αργή και επιβαρυνόταν με σημαντικές απώλειες που ζημιώνουν σημαντικά τη συνολική απόδοση του κάθε συστήματος και επομένως την εξοικονόμηση ενέργειας.
Η έξυπνη τεχνολογία του X-flow, που κατοχύρωσε η Calpak με διεθνή πατέντα, λύνει οριστικά το πρόβλημα των θερμικών απωλειών και εξασφαλίζει εξαιρετικά αποδοτική και γρήγορη μετάδοση της ενέργειας.
Το εργαστηριακά πιστοποιημένο αποτέλεσμα για τον καταναλωτή είναι ατελείωτο ζεστό νερό με τουλάχιστον 25% περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με μία κοινή δεξαμενή!
 
Τι είναι το Calpak X-flow ultratank ; 
Το X-flow είναι ένα δοχείο διέλευσης φρέσκου νερού πολύ υψηλής αποδοτικότητας. Είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί εξαιρετικά είτε συνδεθεί με Αντλία Θερμότητας είτε με Λέβητα Αερίου ή Πετρελαίου. Και φυσικά μπορεί να φορτιστεί και με δωρεάν ηλιακή ενέργεια από τους ηλιακούς συλλέκτες της Calpak!
 
Γιατί είναι η καλύτερη λύση για το ζεστό νερό ;
❱Ατελείωτο Ζεστό Νερό
Συνεχής και αδιάλειπτη παροχή ζεστού νερού χρήσης, στην επιθυμητή θερμοκρασία, ως και 6.000 λίτρων/ώρα ανά δοχείο!
 
❱Φρέσκο & Καθαρό
Το νερό χρήσης δεν αποθηκεύεται, ζεσταίνεται στιγμιαία από τον εναλλάκτη διέλευσης με αποτέλεσμα να παραμένει φρέσκο και καθαρό,
χωρίς βακτηρίδια!
 
❱Ελάχιστη Ενεργειακή Κατανάλωση
Χάρη στην εξαιρετική αποδοτικότητα του εναλλάκτη διέλευσης (99%) η φόρτιση του δοχείου αδρανείας μπορεί να γίνει ακόμη και σε 1 μόνο βαθμό περισσότερο από την επιθυμητή θερμοκρασία του ζεστού νερού χρήσης!
 
❱10 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση
Καθότι το νερό χρήσης δεν αποθηκεύεται το X-flowδεν διαβρώνεται, με αποτέλεσμα το προσδόκιμο καλής λειτουργίας του να είναι πολύ υψηλό ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες!
 
Πλήρης γκάμα για όλες τις ανάγκες Κατοικιών & μικρών ή μεγάλων Ξενοδοχείων