Πιστοποιηµένα συστήµατα εξωτερικής θερµοµόνωσης

4.123 επισκέψεις στο άρθρο

Βέλτιστη λύση για ανακαινίσεις αλλά και νέες κατασκευές, µιας και έχει εύκολη εφαρμογή τόσο σε καινούργια όσο και παλιά κτίρια.

Marmodom BUILDING MATERIALS 
Πιστοποιηµένα συστήµατα εξωτερικής θερµοµόνωσης
Βέλτιστη λύση για ανακαινίσεις αλλά και νέες κατασκευές, µιας και έχει εύκολη εφαρµογή τόσο σε καινούργια όσο και παλιά κτίρια. Η ιδανική πανοπλία για κάθε κατασκευή, πιστοποιηµένη σύµφωνα µε την ευρωπαϊκή οδηγία ETAG 004.
• BIOPANOPLY EPS
• BIOPANOPLY XPS
• BIOPANOPLY WOOL

 
Κόλλες πλακιδίων και αρµόστοκοι Marmodom
Μια ευρεία γκάµα προϊόντων, για σχεδόν όλους τους τύπους πλακιδίων -κεραµικά, τεχνητά, φυσικά οικοδοµικά πετρώµατα- σε όλα τα γνωστά υποστρώµατα δαπέδων και τοίχων.
 
Στεγανωτικά συστήµατα (για ταράτσες, µπαλκόνια, φρεάτια/υπόγεια, δεξαµενές)
Τοιχοποιίες, δεξαµενές, πισίνες, φρεάτια, υπόγεια και ταράτσες. Κάθε πρόκληση, και µια λύση από τη Marmodom. Με εύκολη εφαρµογή, και εγγυηµένο αποτέλεσµα, καθαρά και... στεγανά!

Σύστηµα πατητής τσιµεντοκονίας Marmodom
Η µοντέρνα άποψη του παραδοσιακού!
Τα συναρπαστικά νερά και οι εναλλαγές στις αποχρώσεις που δηµιουργεί η πατητή τσιµεντοκονία, δίνουν ξεχωριστή αισθητική σε δάπεδα και τοίχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ιδανική λύση για εύκολες και γρήγορες ανακαινίσεις -ειδικά όπου απαιτείται χαµηλό πάχος εφαρµογής- αλλά και για καινούργια κτίρια. Η αντοχή της σε τριβές και γήρανση και η υδατοαπωθητικότητά της, την καθιστούν ιδανική για χτιστά µπάνια, έπιπλα και κουζίνες -ειδικά για επαγγελµατικούς χώρους, λόγω της µεγάλης ταχύτητας εφαρµογής της και του εύκολου καθαρισµού.

Η Marmodom, εκμεταλλευόμενη σαν πρώτη ύλη την μαρμαρόσκονη, που προκύπτει από την θραύση μικρότερων λευκών ογκομαρμάρων από τα λατομεία του Ομίλου, παράγει σταθερά υψηλή ποιότητα στον τομέα της δόμησης παρέχοντας έτοιμα κονιάματα, κόλλες πλακιδίων και υγρά σε γκάμα τουλάχιστον 70 προϊόντων που αυξάνεται συνεχώς.

Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στη δόμηση και με τις σύγχρονες απαιτήσεις στις εφαρμογές θερμομόνωσης των κτιρίων, έχει αναπτύξει το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Biopanoply.

Η εξωτερική μόνωση - θερμοπρόσοψη κτιρίων αποτελεί την καλύτερη λύση τόσο για νέα όσο και για παλιά κτίρια καθώς περιορίζει τη ροή θερμότητας το χειμώνα από το εσωτερικό του κτιρίου προς τον εξωτερικό κρύο αέρα, ενώ το καλοκαίρι από τον θερμό εξωτερικό αέρα προς το δροσερότερο εσωτερικό του κτιρίου. 

Marmodom
Καλέστε:  2522021100 
Δείτε:    
marmodom.eu/