Online πυρασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο, με το Cerberus Portal της Siemens.

Online πυρασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο, με το Cerberus Portal της Siemens.

Οnline control πυρασφάλειας!

1.516 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Cerberus Portal, online λογισμικό βασισμένο στις υπηρεσίες cloud, κατάλληλο για παρακολούθηση συστημάτων πυρασφάλειας από απόσταση, σε πραγματικό χρόνο.

Το Cerberus Portal αποτελεί το πρώτο βήμα για την ψηφιοποίηση των προϊόντων πυρασφάλειας της Siemens. Είναι το πρώτο μέρος του νέου συστήματος εφαρμογών Cerberus Cloud Apps και αποτελεί σημείο καμπής στις σύγχρονες τάσεις της βιομηχανίας των συστημάτων πυρασφάλειας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Online πυρασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο
-πληροφορίες από τον πίνακα πυρασφάλειας, στο cloud
-με τεχνολογία κρυπτογραφημένης μετάδοσης δεδομένων
-πληροφορεί σε πραγματικό χρόνο, το προσωπικό συντήρησης
-ελέγχεται από ένα απλό PC, tablet ή laptop

Ως εφαρμογή του cloud, το Cerberus Portal μπορεί να ελέγχεται από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο – PC, laptop και tablet με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Αυτό επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες του πίνακα ελέγχου, όπως σφάλματα, συναγερμοί και γενική κατάσταση του συστήματος πυρασφάλειας.

Εύχρηστο περιβάλλον διεπαφής και σαφής εικόνα όλων των συνδεδεμένων εγκαταστάσεων που εστιάζουν την προσοχή του χρήστη σε αυτό που έχει σημασία : την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος.

Το Cerberus Portal είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις βλαβών στο σύστημα, καθώς  η αποστολή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει τη λεπτομερή αξιολόγηση πριν την επιτόπια αποστολή τεχνικών. Καθώς οι τεχνικοί γνωρίζουν εκ των προτέρων το συμβάν, είναι σωστά προετοιμασμένοι και διαθέτουν όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, τα εργαλεία και τον εξοπλισμό, πριν φτάσουν στο σημείο.



Το Cerberus Portal είναι μια online εφαρμογή, που σημαίνει ότι οι χρήστες δε χρειάζεται να ανησυχούν για ενημερώσεις. Αυτό τους επιτρέπει να επικεντρωθούν πλήρως στην παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τους πελάτες τους.
 
Η συσκευή gateway Cerberus Connect X300 εξασφαλίζει τη μετάδοση όλων των απαραίτητων δεδομένων στο Cerberus Portal σε πραγματικό χρόνο. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας edge, τα δεδομένα προ-επεξεργάζονται τοπικά και στη συνέχεια αποστέλλονται στο cloud. Αυτή η συσκευή gateway πολλαπλών πρωτοκόλλων όχι μόνο μπορεί να συνδεθεί με προϊόντα της Siemens και τρίτων κατασκευαστών, αλλά είναι παράλληλα εύκολη στην εγκατάσταση και στη ρύθμιση. Η τεχνολογία κρυπτογραφημένης μετάδοσης και το ενσωματωμένο τείχος προστασίας (firewall) εξασφαλίζουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.
 
Η ψηφιοποίηση των συστημάτων προστασίας από φωτιά και των σχετικών εργασιών συντήρησης, επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών να εξοικονομούν χρόνο και έξοδα από μετακινήσεις. Εκτιμάται ότι οι εφαρμογές Cerberus Cloud θα επιτρέψουν στις εταιρείες να εξυπηρετούν μέχρι και 10% περισσότερους πελάτες με τον ίδιο αριθμό προσωπικού.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »