Ολοκληρώθηκε το 1ο webinar της KRAFT Paints

1.520 επισκέψεις στο άρθρο

Ολοκληρώθηκε το 1ο webinar της KRAFT Paints με θέμα «Εφαρμογή Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης CLIMAtotal της BIOCLIMA».

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε το πρώτο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο της KRAFT Paints με θέμα: «Εφαρμογή Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης CLIMAtotal® της BIOCLIMA®».
 
Σκοπός του σεμιναρίου, το οποίο διεξήχθη μέσα από την πλατφόρμα του YouTube, ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου σχετικά με το πιο ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της ειδικά μελετημένης για τις ελληνικές συνθήκες σειράς BIOCLIMA®. Πρόκειται για μία αποτελεσματική μέθοδο θερμομόνωσης κτηρίων, που συνδυάζει την εξοικονόμηση ενέργειας με την ολική αισθητική ανάπλαση της εξωτερικής όψης.
 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, με εισηγητές τους κ.κ. Κωνσταντίνο Γιαβρούτα, Χημικός Μηχανικός - Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης, και Παναγιώτη Σπανουδάκη, Τεχνικός Διευθυντής - Τεχνικό Τμήμα, πραγματοποιήθηκε παράλληλη προβολή βίντεο σχετικά με την εφαρμογή του Συστήματος CLIMAtotal® αλλά και τα συχνά λάθη που γίνονται.
 
Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί το πρώτο μέρος ενός ευρύτερου κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων που οργανώνει η KRAFT Paints με σκοπό την ενημέρωση και την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου για τα προϊόντα και τις καινοτόμες λύσεις που παρέχει.