Brunata. Έτοιμοι μετρητές στις απαιτήσεις του μέλλοντος από την Delatolas Energy.

Brunata. Έτοιμοι μετρητές στις απαιτήσεις του μέλλοντος από την Delatolas Energy.

Όλα ξεκινούν με έναν ακριβή λογαριασμό κατανάλωσης

1.515 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η Delatolas Energy διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία για πλήρη εκμετάλλευση των πηγών ενέργειας, δίκαιη κατανομή του κόστους θέρμανσης, μα και για μέγιστη εξοικονόμηση. Μειώστε τώρα το κόστος κατανάλωσης ενέργειας με ακριβείς και αξιόπιστους μετρητές.

Η Brunata συλλέγει δεδομένα από τους θερμιδομετρητές που τοποθετούνται επάνω στα θερμαντικά σώματα. Υπολογίζει πόση θερμότητα έχει καταναλώσει το κάθε διαμέρισμα σε ένα κτήριο, προκειμένου η κατανομή να είναι ακριβής, δίκαιη και εύκολα κατανοητή.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τα αποτελέσματα δεν είναι η αυτονομία που δημιουργείται σε ένα κτήριο, αλλά η ευκαιρία εξοικονόμησης κόστους και μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.



Στον πρώτο πίνακα αποτυπώνεται η κατανάλωση ενός κτηρίου κατασκευής 1980 στην περιοχή του Γαλατσίου, με 45 διαμερίσματα και 248 σώματα. Η αντικατάσταση του εξοπλισμού θέρμανσης έγινε το 2017, όπου και τοποθετήθηκαν 248 μετρητές BRUNATA, θερμοστατικές κεφαλές, φυσικό αέριο και λέβητας συμπύκνωσης 210 KW.

Στο δεύτερο πίνακα έχουμε ένα κτήριο στην Κηφισιά 25 διαμερισμάτων (200 σωμάτων), όπου το 2015 τοποθετήθηκαν επίσης μετρητές BRUNATA, θερμοστατικές κεφαλές και ως μέσο παραγωγής θερμότητας έχει έναν λέβητα πετρελαίου 350 KW κατασκευής του 1980.

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
  • Στο πρώτο κτήριο βλέπουμε ότι η συνολική κατανάλωση των 5 τελευταίων χρόνων είναι 48.858 κυβικά, ενώ στο δεύτερο κτήριο είναι 63.185 λίτρα πετρελαίου.
  • Το πρώτο κτήριο των 248 σωμάτων με λέβητα συμπύκνωσης κατανάλωσε κατά 30% λιγότερη ενέργεια - κόστος και η θέρμανση που πήρε ήταν κατά 50% περισσότερη από το δεύτερο κτήριο.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
  • Σε κεντρικά κτήρια πρέπει να ενθαρρύνεται η αντικατάσταση του λέβητα, με τεχνολογία συμπύκνωσης σε συνδυασμό με την τοποθέτηση θερμοστατικών κεφαλών και μετρητών.
  • Με την τοποθέτηση των μετρητών θερμότητας, μετράτε τη δική σας κατανάλωση και τα αποτελέσματα μας δείχνουν ότι εξοικονομείτε θερμική ενέργεια χωρίς τη στέρηση της θερμότητας!
 
DELATOLAS ENERGY
Τηλ: 210 2690292
Email: [email protected]
Δείτε περισσότερα στο: www.delatolasenergy.gr
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »