Η μονάδα Dual Vane Cassette είναι η πρώτη λύση παγκοσμίως που έλαβε την πιστοποίηση GREENGUARD Gold

Οι LG HVAC λύσεις λαμβάνουν διεθνείς πιστοποιήσεις για την εξασφάλιση καθαρού αέρα σε εσωτερικούς χώρους

1.984 επισκέψεις στο άρθρο

Μονάδα Dual Vane Cassette για ένα πιο υγιές και ασφαλέστερο εσωτερικό περιβάλλον

Οι επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού του τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG) έχουν αναγνωριστεί από διεθνείς οργανισμούς για την εξασφάλιση καθαρής ατμόσφαιρας σε εσωτερικούς χώρους. Ειδικότερα, η μονάδα LG Dual Vane Cassette έχει λάβει πιστοποιήσεις από την Intertek, την TÜV Rheinland και την Underwriters Laboratories (UL) για την παροχή καθαρού αέρα.

Η μονάδα Dual Vane Cassette είναι η πρώτη λύση παγκοσμίως που έλαβε την πιστοποίηση GREENGUARD Gold από την (UL) για τις χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC). Επιπλέον, η αναγνώρισή της από την Intertek αφορά τη μείωση της παρουσίας επιβλαβών σωματιδίων σε εσωτερικά περιβάλλοντα και την καθαρή ατμόσφαιρα που εξασφαλίζεται χάρη στην τεχνολογία LG Plasmaster ™ Ionizer+ που εκπέμπει πάνω από 3 εκατομμύρια συστάδες ιόντων για να συγκεντρώσει και να απομακρύνει αλλεργιογόνα και βακτήρια. Για όλους τους παραπάνω λόγους, αποτελεί την ιδανική επιλογή για χρήση σε σχολεία και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, όπου η ποιότητα του αέρα είναι ύψιστης προτεραιότητας.

Μονάδα LG Dual Vane Cassette Μονάδα LG Dual Vane Cassette 

Παράλληλα, το σύστημα καθαρισμού αέρα 5 βημάτων της LG έχει αναγνωριστεί από την TÜV Rheinland και το BritishAllergyFoundation, για την εξαιρετικά αποτελεσματική απομάκρυνση των σωματιδίων λεπτής σκόνης, των αλλεργιογόνων και των επιβλαβών βακτηρίωναπό τον αέρα, συμπεριλαμβανομένου του Χρυσίζοντος σταφυλόκοκκου.

Η κασέτα ψευδοροφής DualVane της LG είναι ένα αποτελεσματικό και ευέλικτο προϊόν κλιματισμού, που διαθέτει δύο πτερύγια που βοηθούν στην παροχή ισχυρής ροής αέρα για ευρεία, ομοιόμορφη κάλυψη. Με έξι διαφορετικούς τρόπους, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την κατεύθυνση και τη δύναμη της ροής του αέρα σε οποιοδήποτε χώρο ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

«Οι συγκεκριμένες πιστοποιήσεις επιβεβαιώνουν τη σημασία που δίνει η LG στην διασφάλιση της ευημερίας των πελατών της», δήλωσε ο JamesLee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής της LG AirSo-lutionBusiness. «Οι λύσεις HVAC διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο, ώστε τα εσωτερικά περιβάλλοντα να είναι πιο άνετα και ασφαλέστερα για τους ανθρώπους.Η LG θα συνεχίσει να παρέχει λύσεις που πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα για υγιή λειτουργία και αποτελεσματική απόδοση».
 
Το σύστημα καθαρισμού αέρα 5 βημάτων της LG έχει αναγνωριστεί από την TÜV Rheinland και το British Allergy FoundationΤο σύστημα καθαρισμού αέρα 5 βημάτων της LG έχει αναγνωριστεί από την TÜV Rheinland και το British Allergy Foundation