Οι Interactive Digital πίνακες της LG ανεβάζουν τον πήχη στο εκπαιδευτικό και στο επιχειρηματικό περιβάλλον

1.537 επισκέψεις στο άρθρο

Ενίσχυση της συνεργασίας και της αλληλεπίδρασης σε αίθουσες συνεδριάσεων και διδασκαλίας

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία σειρά Interactive Digital οθονών για αίθουσες συσκέψεων και διδασκαλίας, που καθιστούν εύκολη την επικοινωνία με συνεργάτες και εκπαιδευόμενους σε πραγματικό χρόνο. Οι πιο πρόσφατες σειρές που έχει κυκλοφορήσει η LG, υποστηρίζουν λειτουργίες αφής πολλαπλών σημείων συμβάλλοντας σε μια διαδραστική εμπειρία χρήσης.
 
Στον τομέα των επιχειρήσεων, τα μοντέλα της LG προσφέρουν πρωτοποριακή απόδοση αφής και αποδοτική συνεργασία. Ενσωματώνοντας προηγμένες τεχνολογίες, όπως η Infrared Touch, επιτυγχάνεται ακριβής απόκριση της αφής με λεπτομερή και ρεαλιστική γραφή. Παράλληλα, χάρη στο ενσωματωμένο Android Interactive Digital Board App ο εργαζόμενος/επαγγελματίας μπορεί να συνδυάσει ένα σύνολο διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένης της κοινής χρήσης περιεχομένου με φορητούς υπολογιστές άλλων  συμμετεχόντων μέσω ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης, τη γραφή σε κοινόχρηστη οθόνη και την αποθήκευση σχολίων. Επίσης, το πάχος της γραφίδας μπορεί να προσαρμοστεί στην ταχύτητα της γραφής, ενώ υποστηρίζεται η λειτουργία πολλαπλής αφής 20 σημείων (μέγ.). Τέλος, διαθέτουν τη λειτουργία PBP (Picture-By-Picture), που δίνει τη δυνατότητα σε δύο διαφορετικές πηγές περιεχομένου να προβάλλονται ταυτόχρονα. 

Παράλληλα, οι interactivedigitalπίνακεςείναι ιδανικοί και για τον τομέα της εκπαίδευσης, καθώς με λειτουργίες όπως τοAir Classνδίνεται η δυνατότητα σύνδεσης μέχρι και 30 μαθητών καθιστώντας το μάθημα μέσα στις τάξεις πιο αποτελεσματικό και με μεγαλύτερη συμμετοχή. Συγκεκριμένα, οι μαθητές μπορούν να μοιραστούν περιεχόμενο και να αλληλεπιδρούν μέσω ενός κοινόχρηστου δικτύου ή της εφαρμογής ScreenShare Pro

Τέλος, οι Interactive Digital πίνακες της LG, χάρη στην ανάλυση UHD, προσφέρουναπόδοση περιεχομένου με εξαιρετική λεπτομέρειακαι4 φορές υψηλότερη ποιότητα εικόνας σε σχέση με την ανάλυση FHD, από οποιαδήποτε γωνία θέασης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους InteractiveνDigital πίνακες της LG, πατήστε εδώ.