Νέο σιλικονούχο βερνικόχρωμα για ξύλα & μέταλλα με υψηλή αντοχή

Νέο σιλικονούχο βερνικόχρωμα για ξύλα & μέταλλα με υψηλή αντοχή

  • Νέο σιλικονούχο βερνικόχρωμα για ξύλα & μέταλλα με υψηλή αντοχή
  • Νέο σιλικονούχο βερνικόχρωμα για ξύλα & μέταλλα με υψηλή αντοχή

Νέο σιλικονούχο βερνικόχρωμα για ξύλα & μέταλλα με υψηλή αντοχή

1.198 επισκέψεις στο άρθρο (14/05/2024)
Σχολιάστε

- Neochrom Silicone από τη Vivechrom για ταχύτατο στέγνωμα
- Ιδανικό για την προστασία & τη διακόσμηση εξωτερικών ή εσωτερικών ξύλινων & μεταλλικών επιφανειών
- Εμπλουτίζεται με νέο χρωματολόγιο, εμπνευσμένο από τις σύγχρονες τάσεις
- Ισχυρή προστασία και ένα τέλειο διακοσμητικό φινίρισμα

Το Neochrom, ένα από τα πιο ιστορικά προϊόντα της Vivechrom που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ελληνικής αγοράς για περισσότερο από 80 χρόνια, αναβαθμίζεται σε Neochrom Silicone. Η νέα σύνθεσή του με προσθήκη σιλικόνης, δημιουργεί ένα ιδιαίτερα σκληρό, ταχυστέγνωτο και ταυτόχρονα ελαστικό γυαλιστερό φιλμ με μεγάλες αντοχές, προσφέροντας ισχυρή προστασία και ένα τέλειο διακοσμητικό φινίρισμα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Το Neochrom Silicone, σιλικονούχο βερνικόχρωμα εξαιρετικής ποιότητας για ξύλα και μέταλλα είναι ιδανικό για την προστασία και τη διακόσμηση όλων των εξωτερικών ή εσωτερικών ξύλινων και μεταλλικών επιφανειών όπως πόρτες, παντζούρια, κουφώματα, παράθυρα, έπιπλα κήπου, πέργκολες, κάγκελα, γκαραζόπορτες, μεταλλικές σκάλες, κουπαστές, πόρτες ασανσέρ και άλλες αντίστοιχες επιφάνειες.
 

Ταυτόχρονα, το Neochrom Silicone εμπλουτίζεται με νέο χρωματολόγιο, εμπνευσμένο από τις σύγχρονες τάσεις στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, με 45 έτοιμες αποχρώσεις για τις ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες των χώρων σας. Διατίθεται σε γυαλιστερό, λείο φινίρισμα στις συσκευασίες των 180ml, 375ml, 750ml, 2.5L & 5L σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα Vivechrom.

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν

Ξεφυλλίστε το νέο χρωματολόγιο

H Vivechrom είναι η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα και μέλος της AkzoNobel, κορυφαίας εταιρίας χρωμάτων στον κόσμο.