Νέα σειρά UPS Sentryum 10-40 KVA για την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας

1.358 επισκέψεις στο άρθρο

Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος παρουσιάζει τη νέα σειρά συστημάτων αδιάλειπτης τροφοδοσίας, της ιταλικής εταιρίας Riello UPS.

Τα UPS της σειράς  Sentryum είναι διαθέσιμα   σε μοντέλα 10-15-20 KVA/kW με τριφασική/μονοφασική είσοδο και μονοφασική έξοδο, καθώς επίσης και σε μοντέλα των 10-15-20-30-40 ΚVA/kWμε τριφασική είσοδο και έξοδο.

Kοινοποίησε το »

Το Sentryum S3Τ έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας στοιχεία τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτει βελτιστοποιημένο ψηφιακό επεξεργαστή σήματος DSP, μικροεπεξεργαστή διπλού πυρήνα, μετατροπείς τοπολογίας  τριών επιπέδων και έλεγχο συντονισμού για να παρέχει μέγιστη προστασία σε κρίσιμα φορτία. Αξίζει να σημειώσουμε, πως διαθέτει το εξής σημαντικό χαρακτηριστικό που είναι η εύχρηστη οθόνη αφής με γραφικές απεικονίσεις και διαφέρει από τα προϊόντα της κατηγορίας του.
Ακόμη, προφέρει τον καλύτερο συνδυασμό σε διαθεσιμότητα ισχύος και ενεργειακής απόδοσης,  εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας της εκάστοτε εγκατάστασης. Επιπρόσθετα, είναι εξοπλισμένο με αποκλειστικό σύστημα ελέγχου που επιτρέπει τη μείωση της αρμονικής παραμόρφωσης της τάσης εξόδου του αντιστροφέα. Παράλληλα, παρέχει ταχεία απόκριση σε όλες τις  διακυμάνσεις φορτίου και εγγυάται ένα εξαιρετικό ημιτονοειδές σχήμα σε όλες τις συνθήκες.

Σημαντικά χαρακτηριστικά:
  •  Υψηλή απόδοση έως και 96,6%
  •  Διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις: Compact, Active και Xtend
  •  Διαθεσιμότητα υψηλής ισχύος KVA = KW
  •  Έξυπνη διαχείριση συσσωρευτών
  •  Μέγιστη αξιοπιστία
  •  Ευελιξία στη χρήση
 

Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος είναι ο Επίσημος Αντιπρόσωπος της Riello UPS στην Ελλάδα. Η Riello UPS είναι κορυφαία εταιρεία στην παγκόσμια αγορά στα Συστήματα Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας (UPS).
 

Kοινοποίησε το »