Νέα φιάλη υγραερίου Prime από την Coral Gas

Νέα φιάλη υγραερίου Prime από την Coral Gas

Νέα φιάλη υγραερίου Prime από την Coral Gas

  • Νέα φιάλη υγραερίου Prime από την Coral Gas
  • Νέα φιάλη υγραερίου Prime από την Coral Gas
  • Νέα φιάλη υγραερίου Prime από την Coral Gas

Νέα φιάλη υγραερίου Prime από την Coral Gas

6.594 επισκέψεις στο άρθρο

Η νέα φιάλη υγραερίου Prime της Coral Gas φέρνει την επανάσταση στην αγορά και τα κάνει όλα τόσο απλά!

Μία ακόμα καινοτομία της Coral Gas που αλλάζει την ελληνική αγορά

Kοινοποίησε το »

Εύκολη σύνδεση με ένα κλικ / Ένδειξη στάθμης στον ρυθμιστή / Με τριπλή ασφάλεια
 
Η Coral Gas, ηγέτης στην αγορά υγραερίου στην Ελλάδα, πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά και παρουσιάζει τη νέα φιάλη υγραερίου 10kg Prime, κατάλληλη για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Η Prime είναι πολύ πιο ελαφριά από τις υπάρχουσες φιάλες των 10kg που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά (ελαφρύτερη κατά 40% από την κλασική μεταλλική φιάλη), έχει μοντέρνο σχεδιασμό και αυξημένη (τριπλή) ασφάλεια και ευχρηστία.
 
Η Prime είναι μία μεταλλική φιάλη υγραερίου μελετημένη και κατασκευασμένη σύμφωνα με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, πιστοποιημένη από εξωτερικό φορέα πιστοποίησης. Είναι κατασκευασμένη από ειδικό χάλυβα (ατσάλι) που επιτρέπει στη φιάλη να έχει πολύ μικρότερο βάρος διατηρώντας ταυτόχρονα τη μεγάλη αντοχή της σε υψηλές πιέσεις. Οι χειρολαβές της είναι εργονομικές και κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό πλαστικό.
 
Η φιάλη είναι εφοδιασμένη με ειδικά σχεδιασμένη βαλβίδα νέου τύπου, που συνδέεται πάρα πολύ εύκολα («one click») με τον ειδικό ρυθμιστή πίεσης PRIME χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη μυϊκή δύναμη αλλά ούτε και ειδικά εργαλεία ή φλάντζες, ενώ μπορεί να τροφοδοτήσει κάθε οικιακή/επαγγελματική συσκευή υγραερίου χρησιμοποιώντας πάντα τον ΝΕΟ ειδικό ρυθμιστή πίεσης.
 
Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της νέας φιάλης (μέσω του νέου ρυθμιστή πίεσης) είναι η ένδειξη της στάθμης του υγραερίου, που επιτρέπει στον καταναλωτή να είναι πάντοτε προετοιμασμένος για την αντικατάστασή της πριν αυτή αδειάσει. Επιπλέον, η Prime (μέσω του νέου ρυθμιστή πίεσης) δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ελέγξει εύκολα αν τυχόν υπάρχει διαρροή σε οποιοδήποτε σημείο από τη σύνδεση της φιάλης έως και τις συνδεδεμένες συσκευές.


 
Η νέα φιάλη υγραερίου Prime προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στον καταναλωτή σε σχέση με τις συνηθισμένες κλασικές μεταλλικές φιάλες. Συγκεκριμένα διαθέτει:
  • Σύστημα FLV: Είναι εξοπλισμένη με σύστημα FLV. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί εκτεταμένη διαρροή στο δίκτυο υγραερίου μετά τη βαλβίδα, το σύστημα FLV ενεργοποιείται αυτόματα και περιορίζει τη ροή του υγραερίου σε πολύ χαμηλό και ασφαλές επίπεδο. Η Coral Gas είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρεία που έχει εξοπλίσει με σύστημα FLV όλες τις φιάλες που διαθέτει στην ελληνική αγορά (τόσο στην GoGas όσο και στην κλασική μεταλλική φιάλη).
 
  • Σύστημα PRV: Είναι εξοπλισμένη με σύστημα PRV. Το σύστημα PRV ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση υπερβολικής αύξησης της πίεσης στο εσωτερικό της φιάλης απελευθερώνοντας υγραέριο στην ατμόσφαιρα και εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα της φιάλης.
 
Η φιάλη Prime είναι επίσης εφοδιασμένη με σύστημα επικοινωνίας που στηρίζεται στην τεχνολογία NFC (Near Field Communication). Η φιάλη διαθέτει ειδικό microchip που επιτρέπει στους χρήστες αφού πρώτα το σαρώσουν με το κινητό τους, να συνδεθούν με ένα application, το CORAL GAS APP, που τους δίνει τη δυνατότητα να αντλήσουν πληροφορίες για τη φιάλη, να δουν τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και να βρουν το κοντινότερο σημείο πώλησης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Coral Gas Official Youtube Channel.
 
Ο Παναγιώτης Χαριτόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Coral Gas, δήλωσε σχετικά: «H Coral Gas, πιστή στο όραμά της να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα υγραερίου, φέρνει στην ελληνική αγορά τη φιάλη του μέλλοντος. Μία φιάλη μοντέρνα, εύχρηστη και με υψηλό επίπεδο ασφάλειας, που λύνει τα χέρια στους καταναλωτές. Είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτό το προϊόν που αλλάζει την αγορά του υγραερίου».
 
Η φιάλη Prime διατίθεται σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων Shell και Avin, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης φιαλών υγραερίου με το σήμα της εταιρεία Coral Gas.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 800 119 0600 (χωρίς χρέωση από σταθερό) και στο 18331 (από σταθερό και κινητό) καθώς και στην ιστοσελίδα www.coralgas.gr.   
 
Η νέα φιάλη Prime της Coral Gas είναι εδώ, φέρνοντας ευκολία & ασφάλεια στη ζωή μας!

Kοινοποίησε το »