Νέα εποχή και νέα εταιρική ταυτότητα για την ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΡΑΚΙΑΝ PROFIL A.E.

1.531 επισκέψεις στο άρθρο

Με περισσότερα από 50 έτη λειτουργίας και ηγετική θέση στην αγορά προϊόντων χάλυβα στην Ελλάδα, η PROFIL ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ, εταιρεία του Ομίλου Λ. Τζιρακιάν, ανανεώνεται ριζικά και λανσάρει τη νέα της εταιρική ταυτότητα.

Κεντρικό στοιχείο της νέας ταυτότητας αποτελεί το νέο λογότυπο της εταιρίας, η σχεδιαστική προσέγγιση του οποίου αντανακλά μια σύγχρονη, μοντέρνα αισθητική, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει τη στιβαρότητα και τη δημιουργικότητα που διέπουν τη βασική δραστηριότητα της εταιρίας, την παραγωγή δηλαδή προϊόντων χάλυβα.
 
Η νέα ταυτότητα εκφράζει μια πιο νεωτεριστική προσέγγισητης διοίκησης της εταιρείας, με επικεφαλής τον Κο Λυμπαρέτ Τζιρακιάν στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, ο οποίος δήλωσε σχετικά:
«Εκσυγχρονισμός και διαφοροποίηση, είναι δυο έννοιες οι οποίες υλοποιούνται σταδιακά και με συνέπεια στα πλαίσια ενός στρατηγικού πλάνου πενταετίας. Το νέο λογότυπο της Profilαντανακλά ναι μεν τις διαχρονικές και αναλλοίωτες αξίες που διέπουν την εταιρία μας εδώ και 53 χρόνια, όπως η συνεχής εξέλιξη και ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όμως, αναμφισβήτητα σηματοδοτεί την προσήλωσή μας στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει, με σεβασμό στους μετόχους και τους επενδυτές μας.»
 
Τα τελευταία 5 χρόνια η Σωληνουργεία Λ. Τζιρακιάν Profil A.E υλοποιεί πρόγραμμα βασισμένο στη βελτίωση των παραγωγικών δεικτών της, ενισχύοντας τη θέση της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Αδιάλειπτο στόχο της αποτελούν οι επενδύσεις, με σκοπό την αναβάθμιση του μηχανολογικού της εξοπλισμού, αλλά και τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου της με νέα προϊόντα, με στραμμένη πάντα την προσοχή στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την ελαχιστοποίηση του ενεργειακού της αποτυπώματος. Επιπλέον, το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρίας είναι το ανθρώπινο δυναμικό της, καταβάλλοντας  διαρκή προσπάθεια για την εξέλιξή του.
 
Στο πλαίσιο της νέας ταυτότητας αλλαγές γίνονται σε όλα τα μέσα επικοινωνίας της εταιρίας και ιδιαίτερα στην νέα ιστοσελίδα της εταιρίας στην διεύθυνση http://www.tzirakian.com/. Η ανανεωμένη σελίδα έχει σκοπό να παραμείνει απόλυτα λειτουργική για τους πελάτες της εταιρείας, αλλά να είναι πιο εύχρηστη στους νέους επισκέπτες της, αναδεικνύοντας το νέο ύφος της εταιρίας.