ESTIA R32, νέες λύσεις αντλίας θερμότητας αέρα-νερού της Toshiba για οικιακές εφαρμογές

Νέα ενεργειακά αποδοτική αντλία θερμότητας ESTIA R32 από την Toshiba

1.886 επισκέψεις στο άρθρο

Η νέα αντλία θερμότητας ESTIA R32 της Toshiba στην κορυφή της κούρσας για ενεργειακή αποδοτικότητα και βιωσιμότητα.

Έφτασε η νέα, ιαπωνικού σχεδιασμού και ευρωπαϊκής κατασκευής αντλία θερμότητας αέρα-νερού της Toshiba, με ψυκτικό μέσο R-32 και ενεργειακή κλάση Α+++ (διαθέσιμη από 4 έως και 11Kw).

Kοινοποίησε το »


Η Toshiba, παγκόσμια πρωτοπόρος στα συστήματα θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού υψηλής απόδοσης και αποδοτικότητας για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές, εντείνει τη δραστηριότητά της στην αγορά της θέρμανσης παρουσιάζοντας τη νέα σειρά αντλιών θερμότητας για οικιακή άνεση καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Η καινοτόμα αντλία θερμότητας αέρος-νερού ESTIA R32 ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για εναλλακτικές λύσεις θέρμανσης καθώς εντείνεται η ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για τα φλέγοντα περιβαλλοντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.

Οι εκπληκτικές προδιαγραφές απόδοσής της στη θέρμανση χώρων και στην παραγωγή ζεστού νερού καθιστούν άκρως ελκυστική την αντλία θερμότητας ESTIA R32. Εξασφαλίζουν ταυτόχρονα ένταξη στα διάφορα προγράμματα κινήτρων υιοθέτησης πιο βιώσιμων λύσεων θέρμανσης και δροσισμού και σημαντική μείωση στους λογαριασμούς ενέργειας, συγκριτικά με τις συμβατικές λύσεις.

Σχεδιασμός και αξιοπιστία
Σχεδιασμένη στην Ιαπωνία, με την παγκοσμίου κύρους τεχνογνωσία της Toshiba, η ESTIA R32 παράγεται στο ευρωπαϊκό νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο του Ομίλου στην Πολωνία.
Η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων ESTIA R32 συμβάλει στην ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα μέσω εφοδιαστικών αλυσίδων ευέλικτης μορφής, εξασφαλίζοντας παράλληλα μικρούς χρόνους παράδοσης σε όλη την Ευρώπη, με υψηλά πρότυπα αξιοπιστίας.

Ανεση κορυφαίων επιδόσεων που διαρκεί όλο τον χρόνο
Χάρη στον νέο, διπλό περιστροφικό (twin rotary) συμπιεστή της Toshiba και την υπερσύγχρονη τεχνολογία έγχυσης ψυκτικού υγρού, η αντλία ESTIA R32 τροφοδοτεί το δίκτυο της θέρμανσης με νερό σε θερμοκρασίες που εγγυώνται άνεση για ολόκληρο τον χρόνο, ακόμα και σε ακραία ψυχρές καιρικές συνθήκες (έξοδος νερού 62°C με εξωτερική θερμοκρασία -25°C *1). Επιπλέον, οι πρωτοποριακές αυτές επιδόσεις δεν οδηγούν σε συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά τον θόρυβο ή την ενεργειακή αποδοτικότητα. Το ίδιο ισχύει και στον τομέα της παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, καθότι η υδραυλική μονάδα «ALL IN ONE» της Toshiba διαθέτει ενσωματωμένη δεξαμενή 210 λίτρων. Η αντλία ESTIA R32 αποτελεί μια λύση υψηλής αισθητικής για νεόκτιστες κτιριακές εγκαταστάσεις, με συμπαγή σχεδιασμό και διαστάσεις που δεν ξεπερνούν τα 600 x 670 χιλιοστά, ώστε να ταιριάζει άριστα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Εναλλακτικά, για περιπτώσεις ανακαινίσεων που ενδεχομένως να περιλαμβάνουν και αντικατάσταση λέβητα αερίου, η Toshiba μπορεί να προσφέρει την επίτοιχη υδραυλική μονάδα της με μια σειρά από επιλογές σε χωρητικότητα εξωτερικού κυλίνδρου (150 L, 200 L ή 300 L).
Η ESTIA R32 είναι η μοναδική αντλία στην αγορά που ενσωματώνει τη δυνατότητα συνέχισης της παραγωγής ζεστού νερού χρήσης ακόμα και σε ακραίες υψηλές εξωτερικές θερμοκρασίες (43°C), ώστε 1/4 να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση. Εγγυημένη θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, χάρη σε μια εφεδρική ηλεκτρική αντίσταση (3,6 ή 9kW). Όλες οι μονάδες ESTIA R32 είναι αντιστρέψιμες, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για οικιακές εφαρμογές που απαιτούν και δροσισμό.



Εύκολη εγκατάσταση και έναρξη λειτουργίας
Ο σχεδιασμός της ESTIA R32 επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, έναρξη λειτουργίας και συντήρηση. Οι εξαιρετικά συμπαγείς υδραυλικές μονάδες παρέχουν ευκολία πρόσβασης στο μπροστινό τμήμα όλων των μερών, καθώς και καλωδίωση και συνδέσεις απλού σχεδιασμού. Επιπλέον, το νέο εργαλείο λογισμικού έναρξης λειτουργίας προσφέρει τη δυνατότητα για γρήγορη και εύκολη ρύθμιση παραμέτρων.

Πλήρης έλεγχος εντός και εκτός σπιτιού
Ένα τηλεχειριστήριο με κάλυψη μίας ή δύο ζωνών επιτρέπει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία την εκτέλεση λειτουργιών όπως αυτών της σίγασης, της εμφάνισης της κατανάλωσης ενέργειας και του προγραμματισμού. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης της λειτουργίας χειρισμού αυτόματης προσαρμογής, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη άνεση για την εκάστοτε εξωτερική θερμοκρασία αλλά και η περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας. Ο έξυπνος χειρισμός μέσω της ασύρματης διεπαφής και της εφαρμογής Toshiba Home AC Control που ενσωματώνει η αντλία ESTIA R32, επιτρέπει στους χρήστες να βελτιστοποιούν την άνεση από το σπίτι τους ή απομακρυσμένα.

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι συμβατή με τον Βοηθό της Google. Με την κυκλοφορία της αντλίας θερμότητας ESTIA R32, η Toshiba ενισχύει την ικανότητά της να βρίσκεται στο τιμόνι των εξελίξεων σχετικά με τις αποτελεσματικές επιδόσεις, τον καινοτόμο σχεδιασμό και τη βιωσιμότητα.

Μάθετε περισσότερα στον σύνδεσμο www.toshiba-aircon.gr

Kοινοποίησε το »