Η σύνδεση του ηλιακού σου θερμοσίφωνα με το λέβητα φυσικού αερίου φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα εξοικονόμησης όλο το χρόνο. Δες VIDEO.

Η σύνδεση του ηλιακού σου θερμοσίφωνα με το λέβητα φυσικού αερίου φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα εξοικονόμησης όλο το χρόνο. Δες VIDEO.

Περισσότερη οικονομία; Σύνδεσε τον Ηλιακό σου με το λέβητα!

2.309 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Προηγμένος ηλιακός και λέβητας αερίου νέας γενιάς, είναι ο τέλειος συνδυασμός εξοικονόμησης. Απεριόριστο ζεστό, δωρεάν νερό όλο το χρόνο. Θερμοστατική βαλβίδα για ελάχιστη ποσότητα ενέργειας – καυσίμου.

Έχεις στο σπίτι ή στην επιχείρησή σου εγκατάσταση φυσικού αερίου και θέλεις να μάθεις αν μπορείς να συνδέσεις το νέο λέβητα αερίου με τον ηλιακό σου θερμοσίφωνα για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων; Γίνεται και συμφέρει.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η ενεργειακή κρίση φέρνει ακόμα περισσότερες ερωτήσεις για λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων. Υπάρχουν, αρκεί να ψάξουμε και να τις βρούμε. Η σύνδεση του ηλιακού θερμοσίφωνα με το λέβητα αερίου είναι μία από αυτές. Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις και συμφέρει. Μήπως να το δεις τώρα γιατί ο χειμώνας μοιάζει μακρινός, αλλά θα έλθει!

Ηλιακός θερμοσίφωνας & λέβητας αερίου ενώνουν τις δυνάμεις τους, κερδίζεις εσύ!

- Πώς γίνεται χρήση ηλεκτρικής ενέργειας τις μέρες χαμηλής ηλιοφάνειας
- Θερμοστατική βαλβίδα για ελάχιστη ποσότητα ενέργειας – καυσίμου
- Προηγμένος ηλιακός & λέβητας αερίου νέας γενιάς, ο τέλειος συνδυασμός εξοικονόμησης
- Απεριόριστο ζεστό, δωρεάν νερό όλο το χρόνο

Τα αποτελέσματα σύνδεσης του ηλιακού θερμοσίφωνα με το λέβητα είναι εντυπωσιακά! Τα πλεονεκτήματα του ηλιακού θερμοσίφωνα πλέον τα ξέρειςΞέρεις πια και το τι μπορεί να σου προσφέρει ένας λέβητας αερίου συμπύκνωσης νέας γενιάς.

Με θερμοστατική βαλβίδα πας την εξοικονόμηση σε άλλο επίπεδο!

Προτείνεται η χρήση μιας θερμοστατικής βαλβίδας, η οποία στην περίπτωση που η θερμοκρασία στην έξοδο του ηλιακού είναι χαμηλότερη από την επιθυμητή, η ροή του νερού εκτρέπεται (bypass), διέρχεται από την συσκευή του φυσικού αερίου, όπου λειτουργώντας σαν ταχυθερμοσίφωνας καταναλώνει την ελάχιστη ποσότητα ενέργειας – καυσίμου!

Δες το video και θα καταλάβεις άμεσα το τι μπορείς να πετύχεις αν ενώσεις τις δυνάμεις του ηλιακού θερμοσίφωνα με τον λέβητα φυσικού αερίου!


 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »