Οι λάμπες led εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα από το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και είναι η λύση για κάθε χρήση, σπίτι, επιχείρηση, ακόμα και δήμους και περιφέρειες.

Οι λάμπες led εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα από το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και είναι η λύση για κάθε χρήση, σπίτι, επιχείρηση, ακόμα και δήμους και περιφέρειες.

Led φωτισμός για εξοικονόμηση στο μάξιμουμ στο κτίριο και τα δημοτικά τέλη!

  • Οι λάμπες led εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα από το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και είναι η λύση για κάθε χρήση, σπίτι, επιχείρηση, ακόμα και δήμους και περιφέρειες.
  • Led φωτισμός για εξοικονόμηση στο μάξιμουμ στο κτίριο και τα δημοτικά τέλη!

Led φωτισμός για εξοικονόμηση στο μάξιμουμ στο κτίριο και τα δημοτικά τέλη!

17.118 επισκέψεις στο άρθρο (04/12/2023)
Σχολιάστε

- Led φωτισμός – Μax οικονομία στο Σπίτι, στο κτίριο, ακόμη & στα δημοτικά τέλη!
- Εξοικονόμησε ενέργεια & χρήμα από τα φώτα!
- Αισθητήρες φωτισμού, χρονοδιακόπτες, ροοστάτες μειώνουν το λογαριασμό του ρεύματος!
- 5 προτάσεις Led φωτισμού για κάθε χρήση.

Τα σκαμπανεβάσματα στην τιμή της κιλοβατώρας δημιουργούν ανασφάλεια σε όλους εμάς για το τι τελικά καλούμαστε να πληρώσουμε στους λογαριασμούς ρεύματος. Ως καταναλωτές, οικιακοί, επιχειρήσεις, αλλά και ως δήμοι και περιφέρειες δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τις τιμές, μα μπορούμε να βρούμε λύσεις εξοικονόμησης. Ο Led φωτισμός είναι μία από αυτές. Οι λάμπες LED καίνε λιγότερο από κάθε είδους λάμπα. Στο σπίτι προσφέρουν άνεση και οι αισθητήρες εξοικονόμησης προσφέρουν μειωμένουε λογαριασμούς. Οι LED χαρίζουν υψηλή αισθητική. Στους δήμους, η τοποθέτησή τους ισοδυναμεί με μικρότερα δημοτικά τέλη, ενώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις εηαιρετικό, αποδοτικό φωτισμό και οικονομία στο μάξιμουμ.  

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Είναι γνωστά τα πλεονεκτήματα που έχουν οι λάμπες Led στον τομέα της εξοικονόμησης (διάβασε περισσότερα εδώ). 

Led φωτισμός – Μax οικονομία στο Σπίτι, στο κτίριο, ακόμη & στα δημοτικά τέλη!

- Led στο σπίτι, άνεση με wifi, άπειροι αισθητήρες εξοικονόμησης ενέργειας
- Προβολέας led, εξοικονόμηση  & υψηλή αισθητική για την επιχείρηση
- One-Stop-Shop λύση-πακέτο για κάθε είδους εσωτερικό-εξωτερικό χώρο
- Led φωτισμός πόλης, λιγότερα δημοτικά τέλη για τους πολίτες
- Led για αθλητικές εγκαταστάσεις, max οικονομία, εξαιρετικός φωτισμός

Εξοικονόμησε ενέργεια & χρήμα από τα φώτα!
Μία από τις κυριότερες κατηγορίες κατανάλωσης ενέργειας, στην οποία δυστυχώς δεν δίνουμε τη βαρύτητα που πρέπει, είναι ο φωτισμός. Η κατανάλωση ενέργειας σε αυτό τον τομέα ανέρχεται περίπου στο 20-30% της συνολικής κατανάλωσης ηλεκτρισμού.

Η εξοικονόμηση ενέργειας από το φωτισμό αποτελεί σημαντική παράμετρο στη συνολική προσπάθεια για μειωμένα έξοδα.

Αισθητήρες φωτισμού, χρονοδιακόπτες, ροοστάτες μειώνουν το λογαριασμό του ρεύματος!

Αισθητήρες φωτισμού
Οι αισθητήρες φωτισμού χρησιμοποιούνται για την αυτόματη απενεργοποίηση του λαμπτήρα όταν πλέον ο φυσικός φωτισμός επαρκεί.

Αισθητήρες παρουσίας
Οι αισθητήρες παρουσίας μπορούν να αντιληφθούν πότε υπάρχει στον χώρο ανθρώπινη παρουσία, έτσι ώστε να απενεργοποιούνται αυτόματα όταν δεν ανιχνευθεί κίνηση στο χώρο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Συνδυάζονται εύκολα με χρονοδιακόπτες, τόσο για την εξοικονόμηση ενέργειας όσο και για την διευκόλυνση του χρήστη.

Χρονοδιακόπτες
Οι χρονοδιακόπτες χρησιμοποιούνται για χώρους όπου απαιτείται ανθρώπινη παρουσία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όπως για παράδειγμα τα κλιμακοστάσια.

Ροοστάτες
Ο ροοστάτης (dimmer που λέμε και στο χωριό) στην ουσία μεταβάλλει την καταναλισκόμενη ισχύ του λαμπτήρα με τον δικό σας χειρισμό, εξοικονομώντας ενέργεια. Οι ροοστάτες διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με την ισχύ τους και με το είδος του φορτίου που ρυθμίζουν και ως εκ τούτου, η σωστή επιλογή του τύπου του ροοστάτη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία του.

5 προτάσεις Led φωτισμού για κάθε χρήση!
Η ομάδα του 4green εντόπισε και σας παρουσιάζει σήμερα 5 προτάσεις-λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων με Led φωτισμό για κάθε χρήση, οικιακή, επαγγελματική, αλλά και για δήμους και περιφέρειες. ΚΑΥΚΑΣ, LEDVANCE, BigSolar, GlobiLED και Geyer προσφέρουν λύσεις για κάθε χρήση. Πάμε να τις δούμε μαζί.

Σελίδα 2Led λάμπα Tapo L 530 E Smart Wi-Fi από την ΚΑΥΚΑΣ
Σελίδα 3Προβολέας LED με αισθητήρα κίνησης 20W 3000K από LEDVANCE
Σελίδα 4One-Stop-Shop λύσεις (μέσα-έξω) φωτισμού Led από την Big Solar
Σελίδα 5Οδικός φωτισμός πόλεων από την GlobiLED
Σελίδα 6Φωτισμός αθλητικών εγκαταστάσεων από την Geyer