Η σειρά οθονών UH5F-Hείναι διαθέσιμη σε διαστάσεις 43",49",55",65",75",86" και 98"με ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση FHD

LG Digital Signage οθόνες UH5F με πιστοποίηση IP5X

1.387 επισκέψεις στο άρθρο

Ανθεκτικότητα στη σκόνη και εξασφάλιση εξαιρετικής απόδοσης εικόνας

Την πιστοποίηση IP5X Dust-Proof έλαβε η σειρά οθονών Digital Signage UH5F-H του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG), εξασφαλίζοντας την πλήρη προστασία τους από τη σκόνη και εξαλείφοντας ταυτόχρονα τον κίνδυνο υποβάθμισης απόδοσης της εικόνας.

Kοινοποίησε το »

 
Η σειρά οθονών UH5F-Hείναι διαθέσιμη σε διαστάσεις 43",49",55",65",75",86" και 98"με ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση FHD, ενώ το χρώμα και οι λεπτομέρειες είναι πιο ζωντανές και ρεαλιστικές στη Digital Signage σειρά οθονών UH5F-H. Επιπλέον, η εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης σε ένα πάνελ IPS αποδίδει καθαρό περιεχόμενο χωρίς παραμορφώσεις, ενώ το μη ανακλαστικό επίπεδο επιφάνειας (Haze 28%)είναι αυξημένο για βελτιωμένη ορατότητα και ευκρίνεια κειμένου, με δυνατότητα εγκατάστασης υπό κλίση έως 30°.
 
Η δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας ημερησίως (24/7) και με το ενσωματωμένο Quad Core SoC μπορεί να εκτελεί άμεσα πολλές εργασίες αδιάληπτα, παρέχοντας ταυτόχρονα ομαλή αναπαραγωγή περιεχομένου, χωρίς να χρειάζεται μονάδα αναπαραγωγής πολυμέσων. Επίσης, η πλατφόρμα LG web OS smart signage προσφέρει ευκολία στους χρήστες με φιλικό περιβάλλον χρήσης και απλά εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών.
 
Η σειρά UH5F-H έχει πιστοποιηθεί και από την Crestron Connected® για το υψηλότερο επίπεδο συμβατότητας με τα επαγγελματικά χειριστήρια AV, με στόχο την επίτευξη της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης και του αυτόματου ελέγχου, προωθώντας την αποδοτικότητα της επιχειρηματικής διαχείρισης.
 
Για βέλτιστες διαδικτυακές συσκέψεις, τα μοντέλα οθονών της σειράς UH5F-H είναι συμβατά με το σύστημα Cisco, που παρέχει πανίσχυρο έλεγχο για εξυπνότερες τηλεδιασκέψεις, εξαλείφοντας τον χρόνο που απαιτείται για τη ρύθμιση της ποιότητας εικόνας και την αλλαγή εισόδου σε εισερχόμενες κλήσεις.
         
Παράλληλα, μέσω του Control Manager, της ενσωματωμένης λύσης δικτυακής παρακολούθησης, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν και να παρακολουθούν την κατάσταση πολλαπλών οθονών της σειράς UH5F-H σε διάφορες τοποθεσίες σε πραγματικό χρόνο. Διατίθεται σε συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο, επιτρέποντας την ευέλικτη και άμεση απόκριση σε επείγουσες καταστάσεις, οπουδήποτε. Η σειρά UH5F-H της LGλειτουργεί και ως εικονικός δρομολογητής, αποτελώντας σημείο ασύρματης πρόσβασης για κινητές συσκευές. Τέλος, είναι πιστοποιημένη με το ENERGY STAR® για τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
 

 

Kοινοποίησε το »