Οι καυστήρες Bentone προσφέρουν τέλεια ρύθμιση με σταθερή λειτουργία και υψηλή ποιότητα καύσης σε όλη τη περιοχή ισχύος.

Οι καυστήρες Bentone προσφέρουν τέλεια ρύθμιση με σταθερή λειτουργία και υψηλή ποιότητα καύσης σε όλη τη περιοχή ισχύος.

Καυστήρες πετρελαίου Bentone από τη Thermovent!

1.817 επισκέψεις στο άρθρο

Η Bentone η κορυφαία σουηδική βιομηχανία, από τις μεγαλύτερες στο χώρο της θέρμανσης, διαθέτει ένα πλήρες πρόγραμμα καυστήρων πετρελαίου για οικιακή και βιομηχανική χρήση, παρουσίασε καυστήρες χαμηλού NOx ήδη από το 2003 και συνεχίζει.

Η Thermovent Hellas, αποκλειστικός εισαγωγέας της, είναι από τις πρώτες εταιρείες που διαθέτει στην αγορά καυστήρες χαμηλού NOx, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα της με νέους καυστήρες, καλύπτοντας μεγαλύτερα εύρη αποδόσεων. Η οδηγία για τον οικολογικό σχεδιασμό (Ecodesign Directive), στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης ενέργειας σε ολόκληρο το κύκλο ζωής τους.

Kοινοποίησε το »


Οι καυστήρες Bentone προσφέρουν τέλεια ρύθμιση με σταθερή λειτουργία και υψηλή ποιότητα καύσης σε όλη την περιοχή ισχύος. H ρύθμιση του αέρα και της ράβδου μπεκ παρέχουν ένα ισχυρό μέτωπο φλόγας, ανεξάρτητα του φορτίου και της αντίθλιψης του θαλάμου καύσης. Υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο, σε δοκιμή λειτουργίας και προρύθμιση πριν από τη παράδοση.
 
Περισσότερα για τους καυστήρες Bentone στο thermovent.gr

THERMOVENT Hellas A.E
Καλέστε: 2109887400
Δείτε: www.thermovent.gr
Ακολουθήστε: www.facebook.com/thermovent/ 
 
 

Kοινοποίησε το »