Ηλιακός ΜΑΛΤΕΖΟΣ σχεδόν δωρεάν μέσω του προγράμματος Εξοικονομώ - Αυτονομώ !

3.693 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ για σχεδόν 45 χρόνια προσφέρει δωρεάν άφθονο ζεστό νερό στα ελληνικά νοικοκυριά εκμεταλλεύοντας στο έπακρο την ηλιοφάνεια της πατρίδας μας .

Απόκτησε ηλιακό ΜΑΛΤΕΖΟΣ μέσω του Προγράμματος Εξοικονομώ - Αυτονομώ

Η παλαιότητα ή η κακή κατασκευή των κτηρίων, καθώς και η ελλιπής ενημέρωση στην ορθολογική διαχείριση της ενέργειας έχουν ως αποτέλεσμα την σπατάλη πολύτιμων ενεργειακών πόρων και την πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση των νοικοκυριών. Η λύση έρχεται μέσω του προγράμματος Εξοικονομώ - Αυτονομώ δίνοντας την δυνατότητα ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας με όφελος επιστροφής  έως και το 85% των χρημάτων για την επένδυση.Στις 02/11/20 ανοίγει η πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων και καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να εχουν ήδη επικοινωνήσει με τον μηχανικό που θα αναλάβει την μελέτη για την κατοικία τους. 

Η εταιρεία ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ συμμετέχει στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ - Αυτονομώ" με όλους τους τύπους ηλιοθερμικών συστημάτων (ηλιακούς θερμοσίφωνες, κεντρικά ηλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας) και παροτρύνει τους ενδιαφερόμενους του προγράμματος να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους για την αγορά του Ηλιακού ΜΑΛΤΕΖΟΣ μέσω του προγράμματος. 

Αξίζει να προτιμήσω Ηλιακό ΜΑΛΤΕΖΟΣ;

  • Με το νέο εξοικονομώ το επιδοτούμενο ποσό δίνει την δυνατότητα αγοράς του καλύτερου Ηλιακού Θερμοσίφωνα της αγοράς με την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!!
  • Η εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα είναι υποχρεωτική σε όσες κατοικίες δεν έχουν ήδη εγκατεστημένο ηλιακό για παροχή Ζεστού Νερού Χρήσης *
  • Ο Ηλιακός θερμοσίφωνας αποτελεί την ευκολότερη, οικονομικότερη και ολοκληρωμένη παρέμβαση που πετυχαίνει υψηλή ενεργειακή αναβάθμιση στην κατοικία. Είναι μία συμφέρουσα λύση.

 *εκτός εάν η σχετική αδυναμία εγκατάστασης τεκμηριώνεται στο έντυπο Πρότασης Παρεμβάσεων

Ηλιακοί ΜΑΛΤΕΖΟΣ με επιδότηση έως 85% ! 



ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ
Καλέστε:  2109402015  
Δείτε:  www.maltezos.gr