Η LATO S.A. πάντοτε δίπλα στο πελάτη και σε ό,τι αφορά το after sales service.

Η LATO S.A. πάντοτε δίπλα στο πελάτη και σε ό,τι αφορά το after sales service.

Ηλεκτρονική εφαρμογή εγγύησης προϊόντων από τη LATO!

1.501 επισκέψεις στο άρθρο

Στη LATO S.A. δεν σταματούν να εργάζονται με αφοσίωση για να προσφέρουν σε όλους τις βέλτιστες λύσεις για τη ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών, οι οποίοι είναι και οι τελικοί αποδέκτες των προϊόντων της.

Σε αυτά τα πλαίσια, η εταιρεία αναβάθμισε την ιστοσελίδα της και όλοι μπορούν πλέον ανά πάσα στιγμή να ενημερωθούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την περιγραφή  των προϊόντων της.

Kοινοποίησε το »


Η LATO αναβάθμισε την ιστοσελίδα της!

Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.lato.com.gr στην εφαρμογή Downloads έχουν δημιουργηθεί αρχεία με το σύνολο των τεχνικών χαρακτηριστικών των ηλιακών θερμοσιφωνικών συστημάτων, των βάσεων και των συλλεκτών, καθώς και οδηγίες συναρμολόγησης και τοποθέτησης του ηλιακού συστήματος .

Ηλεκτρονική εφαρμογή καταχώρησης των εγγυήσεων με ένα κλικ!

Η LATO, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, πάντα με σεβασμό στο πελάτη και σε ότι αφορά το after sales service, δημιούργησε ηλεκτρονική εφαρμογή καταχώρησης των εγγυήσεων, ώστε ο πελάτης να γνωρίζει κάθε πότε πρέπει να ελέγχει το ηλιακό θερμοσιφωνικό σύστημα που έχει, να πραγματοποιεί τις προβλεπόμενες εργασίες συντήρησης για να απολαμβάνει τη μέγιστη ωφέλεια σε παροχή ζεστού νερού αλλά και τη μέγιστη διάρκεια ζωής των προϊόντων!

Με απλά λόγια, υπάρχει πλέον η δυνατότητα με απλό και αυτοματοποιημένο τρόπο να απολαμβάνετε μία επιπλέον υπηρεσία after-sales service.

Δείτε περισσότερα στο: www.lato.com.gr
 

Kοινοποίησε το »