Η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης της LG προσφέρει λύσεις τηλεϊατρικής βασισμένες στο cloud σε αληθινό χρόνο

1.282 επισκέψεις στο άρθρο

Η αποκλειστική πλατφόρμα της LG ενσωματώνει την εφαρμογή ezCaretech προσφέροντας στους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης γρήγορες και ακριβείς πληροφορίες για τον ασθενή.

Η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG  Electronics (LG) ενσωματώνει τη νέα υπηρεσία τηλεϊατρικής ezOntheCall για να παρέχει στους γιατρούς ένα προηγμένο εργαλείο για εξ αποστάσεως παροχή υποστήριξης εξωτερικών ασθενών. Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία cloud computing, το ezOntheCall προσφέρει πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε ιατρικά αρχεία και αποτελέσματα κλινικών δοκιμών που αποθηκεύονται σε νοσοκομειακά συστήματα πληροφοριών (hospital information systems -HIS) επιτρέποντας στους επαγγελματίες υγείας να ανακτήσουν γρήγορα και εύκολα τα πιο ενημερωμένα δεδομένα για τους ασθενείς και να τα μοιραστούν μαζί τους σε βιντεοκλήσεις.*

Kοινοποίησε το »


Η LG συνεργάστηκε με τον πάροχο τεχνολογίας υγειονομικής περίθαλψης, ezCaretech, για να αναπτύξει τη λύση τηλεϊατρικής, προσαρμόζοντας την πλατφόρμα της Video Conferencing για να εξασφαλίσει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη. Συνδυάζοντας την πλατφόρμα Video Conferencing της LG που βασίζεται στο WebRTC και την EMR-based εφαρμογή τηλεϊατρικής EMC της ezCaretech, η λύση επιτρέπει στο ιατρικό κέντρο και στο προσωπικό του νοσοκομείου να χειρίζονται διοικητικές διαδικασίες και να ενημερώνουν τα σχετικά αρχεία κατά την επικοινωνία με τους ασθενείς από απόσταση. Το ezOntheCall καλύπτει επίσης τις υπηρεσίες εξωτερικών ασθενών με ένα portal που επιτρέπει στους ασθενείς να κλείνουν εύκολα ραντεβού ή να ζητούν συμβουλές, καθώς και να ανανέωνουν συνταγογραφημένα φάρμακα χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτονται προσωπικά τους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης.

Η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης της LG έχει σχεδιαστεί για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για αποτελεσματικά εργαλεία για την εκ αποστάσεως διάγνωση και ιατρική διαβούλευση. Παρέχοντας υψηλής ποιότητας ήχο και βίντεο, η πλατφόρμα λειτουργεί απρόσκοπτα σε προγράμματα περιήγησης Η/Υ, κινητές συσκευές και Internet of Things (IoT), επιτρέποντας άμεση επικοινωνία χωρίς τη χρήση πρόσθετων Plug-insή εφαρμογών.
 
Επιλεγμένη από το Υπουργείο Εθνικής Φρουράς - Υγειονομικών Υποθέσεων (Ministry of National Guard – Health Affairs - MNGHA) της Σαουδικής Αραβίας, η τελευταία λύση τηλεϊατρικής της LG εφαρμόζεται σε έξι μεγάλα νοσοκομεία σε όλο το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, συμπεριλαμβανομένου του ιατρικού κέντρου King Abdulaziz στο Ριάντ και περίπου 70 κέντρα πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης, από αυτόν τον μήνα. Σε συνέχεια της αρχικής διαθεσιμότητας, η λύση θα είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες βασικές αγορές αργότερα μέσα στο έτος.

«Η λύση τηλεϊατρικής ezOntheCall που διαθέτει την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης της LG θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή υπηρεσιών για τους εξ αποστάσεως ασθενείς», δήλωσε ο Paik Ki-mun, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας Information Display της LG Electronics Business Solutions Company. «Η LG επικεντρώνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και σε συνεργασία με βασικούς παράγοντες σε διάφορους τομείς, όπως η υγειονομική περίθαλψη, συνεχίζουμε να επενδύουμε σημαντικά στην επόμενη γενιά λύσεων απομακρυσμένων υπηρεσιών που βασίζονται στο cloud».

*Πληροί τις απαιτήσεις του U.S. Office of the National Coordinator για την Τεχνολογία Πληροφοριών Υγείας και συμμορφώνεται με τον νόμο περί φορητότητας και της Υπηρεσίας Λογοδοσίας της Κυβέρνησης

Kοινοποίησε το »