Η Vechro βάφει την Πάτρα για 5η συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστηκε από 1286 αναγνώστες -

Κόντρα στις συνθήκες και με υψηλό αίσθημα της κοινωνικής και ατομικής ευθύνης το Διεθνές Street Festival Πάτρας, Artwalk πραγματοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά και η Vechro πιστή στο ραντεβού της, όπως κάθε χρόνο, στηρίζει με μεγάλο ενθουσιασμό αυτή την πρωτοβουλία της ομάδας Artin Progress.

Σχολιάστε
Η Vechro, ως υπέρμαχος της τέχνης, ενθαρρύνει τέτοιες καλλιτεχνικές ενέργειες αισιοδοξίας και εξωστρέφειας, και τι καλύτερο από το να ομορφύνει μία πόλη με φυσικό και οικολογικό τρόπο;
Διεθνείς καλλιτέχνες μαζεύονται στην Πάτρα, οι οποίοι δημιουργούν 10 τοιχογραφίες σε όλη την πόλη. Η φετινή διοργάνωση ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου 2020 με μία ξεχωριστή τοιχογραφία από την καλλιτεχνική ομάδα Artin Progress, αφιερωμένη σε έναν άνθρωπο σύμβολο. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα όλο τον Ιούλιο, Σεπτέμβριο, και Οκτώβριο να αντικρύσουν τις δημιουργίες των καλλιτεχνών.

Η Vechro, πρωτοπόροςσε πιστοποιήσεις και πωλήσεις οικολογικών χρωμάτων στην Ελλάδα, από το 2003 έως σήμερα, για μία ακόμα χρονιά θα γεμίσει την πόλη της Πάτρας με χρώμα. Ωστόσο, η φετινή ενέργεια είναι η πιο σημαντική αφού η ανάγκη για αισιοδοξία είναι μεγαλύτερη και για αυτό η εταιρεία είναι δίπλα στους streetartistsκαι σε τέτοιες ενέργειες.
Αναζητήστε το πινέλο λουλούδι στο κέντρο της Πάτρας, και μαντέψτε την φετινή έκπληξη στην οποία είναι αφιερωμένη η τοιχογραφία.
 

Σχολιάστε