Η Schneider παρουσιάζει τις νέες λύσεις, υπηρεσίες & προϊόντα στο Automation Club Day

1.409 επισκέψεις στο άρθρο

Μια υβριδική εκδήλωση για τις λύσεις, υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας,

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, διοργάνωσε για ακόμη μία χρονιά το Automation Club Day, μια ολοήμερη «υβριδική» εκδήλωση όπου αναδείχθηκαν νέες λύσεις και προϊόντα της εταιρείας, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συνεργασίες της, αλλά και τα λογισμικά και τα νέα στη βιομηχανία των Τροφίμων και Ποτών.

Kοινοποίησε το »


Στο πλαίσιο του Automation Club Day, η εταιρεία παρουσίασε τη νέα πολυλειτουργική σειρά ελέγχου συστημάτων αυτοματισμού TeSys island, που προστατεύει και διαχειρίζεται κινητήρες και άλλα ηλεκτρικά φορτία έως 80Α (AC3), σε συμμόρφωση με όλα τα παγκόσμια πρότυπα, κάνοντας τα μηχανήματα πιο “έξυπνα” και συμβάλλοντας στη μείωση του χρόνου και του κόστους της καλωδίωσης και του προγραμματισμού.

Η σειρά υλικών TeSysisland είναι ένα πλήρως ψηφιοποιημένο σύστημα διαχείρισης φορτίου που προσφέρει εύκολη απομακρυσμένη πρόσβαση σε προγνωστικά δεδομένα, οδηγώντας σε έγκαιρη προληπτική συντήρηση. Επιπλέον, απλοποιεί την επιλογή υλικών, τη διαμόρφωση και τον προγραμματισμό του συστήματος,  υποστηρίζει τα πρωτόκολλα επικοινωνίας EtherNet/IP, ModbusTCP, PROFINET και PROFIBUS και δύναται να ενσωματωθεί εύκολα σε οποιοδήποτε σύστημα αυτοματισμού.

Παράλληλα, η Schneider Electric παρουσίασε τη νέα ασύρματη βοηθητική επαφή Harmony ZBRT χωρίς μπαταρία, που με τον καινοτόμο και εργονομικό σχεδιασμό της βελτιώνει την αξιοπιστία των πινάκων, των μηχανημάτων και των διεργασιών. Με την προσθήκη της ασύρματης βοηθητικής επαφής ακόμη και  επάνω από τις υπάρχουσες καλωδιωμένες επαφές, οι χρήστες μπορούν πλέον να παρακολουθούν εύκολα κάθε ενέργεια και να εντοπίζουν ακόμη και τις ενεργοποιημένες στάσεις έκτακτης ανάγκης ασύρματα, συλλέγοντας τα δεδομένα με τη χρήση του Harmony Hub ZBRN.

Από πλήκτρα έως επιλογικούς διακόπτες, το νέο ZBRT είναι πλήρως συμβατό με την υπάρχουσα σειρά ελέγχου Harmony™ XB4 / XB5.Χάρη στην αυτοδύναμη τεχνολογία χωρίς μπαταρία και με την γνωστή πιστοποιημένη αξιοπιστία και αντοχή, θέτει και πάλι τα υψηλότερα πρότυπα στην αγορά.

Απολαύστε την αρμονία και την απλότητα χρήσης μέσα από τα νέα προϊόντα της εταιρείας και παρακολουθείστε εύκολα τον εξοπλισμό σας.

Kοινοποίησε το »