Το Aircooler TROTEC Germany - PAE 21 έχει δύο τρόπους λειτουργίας για να δημιουργήσει ένα βέλτιστο κλίμα εσωτερικού χώρου.

H ΝΙΚΗΤΡΙΑ του Aircooler TROTEC-PAE 21 !

2.464 επισκέψεις στο άρθρο

O 4ος μεγάλος διαγωνισμός έφτασε στο τέλος του, αναδεικνύοντας μια super τυχερή που κέρδισε το Aircooler TROTEC-PAE 21 από την ΓΕΝΕΜ αξίας 147 ευρώ !

Γιορτάσαμε τα 10 χρόνια 4green & Πράσινο Σπίτι & Κτίριο με μία σειρά διαγωνισμών που οι αναγνώστες μας ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ χρήσιμα δώρα. 

Kοινοποίησε το »


Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού για το ΔΩΡΟ της ΓΕΝΕΜ, το Aircooler TROTEC Germany - PAE 21 & Υγραντήρας , καθαριστής αέρα, αξίας 147 ευρώ  είναι η κυρία ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΠΙΕΡΡΟΥ !!!

 Oι δηλώσεις της Κυρίας  Ανδριανής Πιέρρου:

" Ευχαριστώ πολύ το Πράσινο Σπίτι & Κτίριο για το ωραίο και δροσερό δώρο!
Σίγουρα αυτό το Kαλοκαίρι θα είναι πιο... aircool! "


Aircooler by TROTEC Germany - PAE 21 & Υγραντήρας, καθαριστής/ανανεωτής αέρα
1 ΣΥΣΚΕΥΗ με 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ:
ΨΥΞΗ - ΥΓΡΑΝΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ /ΑΝΑΝΕΩΣΗ


Φυσική ψύξη
Στις ζεστές καλοκαιρινές μέρες είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε στο σπίτι ο PAE 21 προσφέρει ένα ευχάριστο δροσερό κλίμα. Επιπλέον χάρη στα ενσωματωμένα ειδικά φίλτρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ολόκληρο το χρόνο για να φρεσκάρει τον αέρα.Σε τρία διαφορετικά επίπεδα ταχύτητας ο ψυχρός αέρας μπορεί να σταθεροποιηθεί σε ένα σημείο ή να περιστρέφεται σε όλο τον χώρο χάρη στην λειτουργία αυτόματης περιστροφής. Έτσι ο αέρας προσαρμόζεται στις ανάγκες σας σύμφωνα πάντα με τις καιρικές συνθήκες.

Ο PAE 21 ψύχει με φυσικό τρόπο: Το νερό εξατμίζεται για να έχουμε το εσωτερικό κλίμα που επιθυμούμε. Το Aircooler είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη δεξαμενή νερού 5,6 λίτρων, η οποία ακόμη και σε συνεχή λειτουργία πρέπει να γεμίζεται μόνο με κρύο νερό μία φορά την ημέρα. Σε αντίθεση με τα συμβατικά κλιματιστικά, δεν απαιτεί χημικά ψυκτικά μέσα και δεν υπόκειται σε περιορισμούς εγκατάστασης. Αντίθετα: Με τους τροχούς μεταφοράς και την εργονομική χειρολαβή μεταφοράς, μπορείτε γρήγορα και άνετα να μετακινήσετε τον ψύκτη αέρα σχεδόν σε όλους τους χώρους. Τέλος, χάρη σε ένα ενσωματωμένο φίλτρο αέρα και ένα φίλτρο εξάτμισης με κηρήθρα, ο αέρας εισαγωγής φιλτράρεται και υγραίνεται.

Kοινοποίησε το »