H LG εξόπλισε τη Λεόντειο με λύσεις ψηφιακής σήμανσης για εκπαιδευτική χρήση

1.932 επισκέψεις στο άρθρο

Οι προηγμένες διαδραστικές οθόνες αφής της LG τοποθετήθηκαν στις δέκα νέες αίθουσες του νηπιαγωγείου

Στο πλαίσιο εξοπλισμού των ολοκαίνουργιων τάξεων του νέου νηπιαγωγείου της Λεοντείου Σχολής στη Νέα Σμύρνη, το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronic s Hellas (LG) σε συνεργασία με την Αφοί Δοξιάδη προμήθευσαν την Λεόντειο με10 διαδραστικές οθόνες LG 86TR3BF, οι οποίες τοποθετήθηκαν στις νέες αίθουσες. 

Kοινοποίησε το »

 
Οι λύσεις της LGγια εκπαιδευτική χρήση, προσφέρουν τεχνολογία αιχμής, συμβάλλοντας στα υψηλά πρότυπα αναβάθμισης των σχολικών μονάδων παγκοσμίως και τη μέγιστη ψυχαγωγία των μικρών μαθητών. Η σειρά TR3BF της LG διαθέτει διαφοροποιημένη τεχνολογία καθώς  υποστηρίζει λειτουργίες αφής πολλαπλών σημείων &γραφής, παρέχοντας δυνατότητα ακριβής σχεδίασης. Επιπλέον, το Air Class και τα προγράμματα περιήγησης υποστηρίζουν επικοινωνία πολλαπλών κατευθύνσεων και διαδραστική μάθηση.
 
Ακόμη, οι προηγμένες οθόνες της LGμπορούν να χρησιμοποιήσουν έως και 20 σημεία πολλαπλών τόνων και 10 γραφήματα ταυτόχρονα, καθώς και 2 τύπους σημείων, προσφέροντας ζωντανή εμπειρία γραφής. Με τη σειρά TR3BF μπορεί κανείς να διαγράψει κείμενα και εικόνες που είναι γραμμένα στην οθόνη, χρησιμοποιώντας τα χέρια του. Αυτό όχι μόνο είναι ευκολότερο από τη διαγραφή με τη γραφίδα, αλλά είναι μια φυσική αίσθηση σαν να γίνεται χρήση ενός πραγματικού μαυροπίνακα.
 
Το LG IDB παροτρύνει  τους μαθητές στην τάξη να συμμετέχουν στις δραστηριότητες καθώς υποστηρίζει συνδέσεις για έως και 30 μαθητές και καθιστά εφικτές τις διαδραστικές συναντήσεις για όλες τις κινητές συσκευές στο ίδιο δίκτυο, παρέχοντας μια ποικιλία εργαλείων όπως ψηφοφορία, απάντηση και κοινή χρήση του προβαλλόμενου κειμένου.
 
Τα τελευταία 10 χρόνια, η Λεόντειος Σχολή έχει αντικαταστήσει όλους τους παραδοσιακούς πίνακες με διαδραστικούς πίνακες και προβολείς. Στο πλαίσιο αυτής της τεχνολογικής ανάπτυξης, οι νέες διαδραστικές οθόνες της LG, που προορίζονται ειδικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς, συμπληρώνουν ιδανικά την προσπάθεια της Σχολής.

Kοινοποίησε το »