LG Electronics & Luxoft μαζί με στόχο την παροχή ψηφιακών εμπειριών στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η LG ανακοινώνει την κοινοπραξία με τις εταιρείες DXC LUXOFT και ALLUTO

1.874 επισκέψεις στο άρθρο

Οι συνεργάτες μοιράζονται το κοινό όραμα για την παροχή ψηφιακών εμπειριών στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας

Η LG Electronics και η Luxoft, η εταιρεία τεχνολογίας DXC (NYSE: DXC), ανακοίνωσαν την έναρξη της κοινοπραξίας, με στόχο την προώθηση του κοινού οράματος των εταιρειών για την παροχή ψηφιακών εμπειριών στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με έδρα τη Σάντα Κλάρα, στην Καλιφόρνια, η Alluto θα δημιουργήσει ένα Infotainment και passenger-seat entertainment (PSE) σύστημα για τα αυτοκίνητα με ψηφιακό και έτοιμο για χρήση πιλοτήριο, καθώς και ένα ride-hailing σύστημα βασισμένο στην webOS Auto πλατφόρμα. 
 
Το webOS Auto 2.0 προσφέρει πρόσβαση σε έναν αυξανόμενο αριθμό διασυνδεδεμένων υπηρεσιών εντός του αυτοκινήτου, φέρνοντας μεγαλύτερο έλεγχο και ευκολία μέσω της βελτιωμένης λειτουργικότητας της κεντρικής μονάδας. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών εντός του οχήματος περιλαμβάνουν βασικά στοιχεία, όπως η επεξεργασία πολυμέσων, ο έλεγχος πολλαπλών οθονών, η συνδεσιμότητα και η ασφάλεια, με στόχο να προσφέρουν άνεση στους επιβάτες και τους οδηγούς. Ως μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη και επεκτάσιμη πλατφόρμα, το webOS Auto επιτρέπει στους κατασκευαστές γνήσιου εξοπλισμού (original equipment manufacturer-OEM) να δημιουργούν τη δική τους εμπειρία χρήσης.
 
«Με το Alluto, οι αυτοκινητοβιομηχανίες μπορούν τώρα να αξιοποιήσουν το διαδραστικό οικοσύστημα webOS από το edgeμέχρι το cloudκαι να διαθέτουν μια νέα, ισχυρή, εναλλακτική, καινοτόμο λύση, η οποία θα τους διαφοροποιεί στην παροχή των  μελλοντικών εμπειριών κινητικότητας», δήλωσε ο Dr. I.P. Park, Πρόεδρος και CTO της LG Electronics. «Η LG θα συνεχίσει να ενισχύει το οικοσύστημα του Auto webOS μέσω στρατηγικών συνεργασιών με σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως».
 
«Το webOS Auto δεν είναι μόνο μια ελκυστική πλατφόρμα, αλλά και ένα πλάνο για ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό όχημα», δήλωσε ο Dmitry Loschinin, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της DXC Technology, Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Luxoft. «Η DXC Luxoft θα ηγηθεί της ανάπτυξης της διαδικτυακής πλατφόρμαςwebOS Auto σε έτοιμα για παραγωγή συστήματα στην αυτοκινητοβιομηχανία, συμβάλλοντας στο παγκόσμιο δίκτυο παράδοσης».
 
«Ο συνδυασμός του webOS, με την κορυφαία τεχνολογία της Luxoft και της DXC, θα φέρει μια άνευ προηγουμένου προσφορά και δυνατότητα στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας», δήλωσε ο Adam Woolway, CEOτης Alluto. «Με το webOS Auto 2.0, η Alluto ανοίγει το δρόμο προς το μέλλον μεταφέροντας τις εμπειρίες από το σαλόνι στο αυτοκίνητο».