Η KRAFT Paints συμμετέχει στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ` Οίκον»

1.745 επισκέψεις στο άρθρο

Η KRAFT Paints συμμετέχει στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ` Οίκον» με τα Πιστοποιημένα Συστήματα Eξοικονόμησης Ενέργειας και Αναβάθμισης Κτηρίων BIΟCLIMA® και Clima Roof.

Η KRAFT Paints, κορυφαία εταιρεία στην αγορά των αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, συμμετέχει στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ` Οίκον» με την ολοκληρωμένη οικογένεια συστημάτων ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA® και Clima Roof, η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα την ελληνική πραγματικότητα που είναι πλούσια σε μικροκλίματα και αρχιτεκτονική παράδοση.

Στο πλαίσιο αυτό, η KRAFT Paints προτείνει δύο ολοκληρωμένα συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης για τοίχους και ταράτσες, τα οποία αποτελούν κομμάτι μιας νέας ανθρωποκεντρικής και περιβαλλοντικής αρχιτεκτονικής κουλτούρας που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων και ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης των εκπομπών CO2 λόγω μειωμένης χρήσης κλιματισμού. Πρόκειται για έξυπνα συστήματα, ικανά να ανταποκρίνονται στις κλιματικές και περιβαλλοντολογικές μεταβολές, καθώς περιορίζουν τους ρύπους, συμβάλλουν στην υγιεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό περιβάλλον (indoor environmental quality), παρέχουν στεγανότητα, αυξάνουν τη θερμική χωρητικότητα και την εν γένει ενεργειακή συμπεριφορά του κτηρίου. Αποτέλεσμα όλων αυτών, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Στην πρώτη περίπτωση, η σειρά BIOCLIMA®, με τα προϊόντα CLIMAtotal και CLIMAcomfort, προσφέρει 92 πιστοποιημένους συνδυασμούς υλικών ως σύστημα, με ευρωπαϊκή πιστοποίηση κατά ETAG004 (αρ. ΕΤΑ 10/0122). Οι συνδυασμοί περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μονωτικά υλικά (EPS, XPS, MW), δύο επιλογές αντιρρηγματικής προστασίας και βασικής στρώσης εξωτερικής θερμομόνωσης αναλόγως των κτηριακών απαιτήσεων, καθώς και πληθώρα επιλογών στα τελικά επιχρίσματα αναλόγως της περίπτωσης του κτηρίου.

Το δεύτερο σύστημα, Clima Roof, αποτελεί σύστημα ελαφροβαρούς και ανθεκτικής θερμοϋγρομόνωσης ταράτσας, που προσφέρει εξαιρετική θερμομόνωση, άριστη στεγανοποίηση, ανθεκτικότητα και χαμηλή επιβάρυνση φορτίου της ταράτσας.

Παράλληλα, η KRAFT Paints παρέχει ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης αποτελούμενο από διπλωματούχους μηχανικούς και τεχνικούς εφαρμογών, με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική πληροφόρηση σε κάθε ενδιαφερόμενο, προσφέροντας τεχνογνωσία και τις απαραίτητες τεχνικές λύσεις σε κάθε ανάγκη.
 
Πιστή στη φιλοσοφία της, η KRAFT Paints αναπτύσσει και παράγει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα και συστήματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του πελάτη. Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, BIOCLIMA® και Clima Roof, τα έχουν εμπιστευθεί τα τελευταία χρόνια τόσο ιδιώτες στις οικίες τους όσο και κατασκευαστές και μελετητές για χρήση σε διάφορα κτήρια, όπως σχολικά συγκροτήματα και ξενοδοχειακές μονάδες.
 
BIOCLIMA® & Clima Roof από την KRAFT Paints
Ενέργεια και Οικονομία στο Maximum!