Η KRAFT Paints συμμετέχει στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»

1.476 επισκέψεις στο άρθρο

Η KRAFT Paints συμμετέχει στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» με τη σειρά θερμομόνωσης κτηρίων BIOCLIMA.

Η KRAFT Paints, κορυφαία ελληνική εταιρεία με ισχυρή θέση στην αγορά των αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών αλλά και συστημάτων θερμομόνωσης, συμμετέχει στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης και αυτονόμησης κατοικιών «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» με τη σειρά συστημάτων ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA®.
 
Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας των ελληνικών κατοικιών, όπως αυτή μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» που ξεκινάει στις 11 Δεκεμβρίου, η KRAFT Paints έχει αναπτύξει λύσεις - παρεμβάσεις για Εξοικονόμηση Ενέργειας και Αναβάθμισης Κτηρίων με δύο ολοκληρωμένες ομάδες συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης που φέρουν σήμανση CE. Πρόκειται για δύο έξυπνα συστήματα θερμομόνωσης για τοίχους και ταράτσες, ικανά να ανταποκρίνονται στις κλιματικές και περιβαλλοντολογικές μεταβολές.
 
Tα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ClimaTotal της BIOCLIMA® είναι κατάλληλα για εφαρμογή σε κατακόρυφες εξωτερικές επιφάνειες. Οι πιστοποιημένοι συνδυασμοί υλικών, με ευρωπαϊκή πιστοποίηση κατά ETAG004 (αρ. ΕΤΑ 10/0122), περιλαμβάνουν μία ποικιλία συστημάτων αναλόγως των κτηριακών απαιτήσεων, καθώς και χρωματικών επιλογών από τις βεντάλιες της KRAFT Paints στα τελικά επιχρίσματα, για απαράμιλλη αισθητική.
 
Επιπλέον, το σύστημα ανθεκτικής και ελαφροβαρούς θερμοϋγρομόνωσης δωμάτων της BIOCLIMA®, ClimaRoof, αποτελεί μια καινοτόμο λύση για τις ταράτσες και παρέχει εξαιρετική θερμομόνωση, άριστη στεγανότητα και ανθεκτικότητα.
 
Ο συνδυασμός των δύο συστημάτων συμβάλλει δραστικά στην ενεργειακή αναβάθμιση της κατηγορίας του ακινήτου τουλάχιστον 3 βαθμίδες, βάσει των προδιαγραφών του «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση των δαπανών για θέρμανση και ψύξη αλλά και στη βελτίωση της υγιεινής και της άνεσης στο εσωτερικό περιβάλλον των κτηρίων. Τέλος, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της μείωσης των εκπομπών CO2, λόγω μειωμένης χρήσης κλιματισμού.
 
Παράλληλα, η KRAFT Paints παρέχει ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης αποτελούμενο από διπλωματούχους μηχανικούς και τεχνικούς εφαρμογών, με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική πληροφόρηση σε κάθε ενδιαφερόμενο, προσφέροντας τεχνογνωσία και τις απαραίτητες τεχνικές λύσεις σε κάθε ανάγκη.
 
Πιστή στη φιλοσοφία της, η KRAFT Paints αναπτύσσει και παράγει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα και συστήματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του πελάτη. Τα πιστοποιημένα συστήματα θερμομόνωσης BIOCLIMA® έχουν σχεδιαστεί για το ελληνικό κλίμα και έχουν εφαρμοστεί τα τελευταία 10 χρόνια σε πληθώρα κατοικιών, καθώς ταιριάζουν σε κάθε αρχιτεκτονικό ύφος, αναβαθμίζουν αισθητικά τα κτήρια και κατά συνέπεια την ποιότητας ζωής.
 
BIOCLIMA® από την KRAFT Paints