Η INOXAL παρουσίασε τα αναβαθμισμένα συστήματα της ETEM και HYLINE.

Η INOXAL παρουσίασε τα αναβαθμισμένα συστήματα της ETEM και HYLINE.

H INOXAL στο 3ο Architects Show και στην Έκθεση Xenia 2021!

1.937 επισκέψεις στο άρθρο

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και άκρως επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της εταιρείας INOXAL σε δύο σπουδαία γεγονότα, τα οποία διοργανώθηκαν στα τέλη του 2021, το 3οArchitects Show και την Έκθεση Xenia 2021!

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία INOXAL, στην έκθεση XENIA 2021, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo στις  27-29 Νοεμβρίου 2021, αλλά και στο 3οArchitects Show που πραγματοποιήθηκε στις 11-12 Δεκεμβρίου 2021, παρουσίασε τα αναβαθμισμένα συστήματα της ETEM και HYLINE τα απόλυτα μινιμαλιστικά αρχιτεκτονικά συστήματα, τα οποία διαθέτουν τη μικρότερη διατομή αλουμινίου στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Kοινοποίησε το »


Τα συστήματα προσφέρουν απεριόριστη θέα, είναι ιδανικά για μεγάλα ανοίγματα και παρέχουν την ιδανική λύση για απαιτητικά projects σε τροπικά, αλλά και πολύ κρύα κλίματα. Η εργονομία και το κομψό στυλ προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον των αρχιτεκτόνων.

Η INOXAL διαθέτει στην ελληνική αγορά τα συστήματα ETEM, καθώς και τα HYLINE, τα οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει στον εκθεσιακό της χώρο, στη Λεωφόρο Κηφισίας 118 στο Μαρούσι, αλλά και στο εργοστάσιο παραγωγής της εταιρείας, το οποίο βρίσκεται στο 7ο χλμ Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.
 

Kοινοποίησε το »