Η GreenPanda ανακυκλώνει παλιές συσκευές κινητών τηλεφώνων

Διαβάστηκε από 1181 αναγνώστες -

Η GreenPanda ανακυκλώνει παλιές συσκευές κινητών τηλεφώνων ενισχύοντας το έργο της Common Seas και του Clean Blue Paros για καθαρότερες παραλίες.

Τα GreenPanda ATMs, τα πρώτα ΑΤΜs ανακύκλωσης παλιών κινητών συσκευών που επιστρέφουν στον πελάτη
το ποσό της αξίας της συσκευής που μόλις ανακύκλωσε, θα παρέχουν πλέον και την επιλογή δωρεάς του ποσού αυτού για την στήριξη των δράσεων της CommonSeasκαι του Clean Blue Paros.
 
Είναι γεγονός ότι ολοένα και αυξάνονται οι παλιές συσκευές κινητών τηλεφώνων που συγκεντρώνονται στα σπίτια μη γνωρίζοντας ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος απαλλαγής από αυτές. Έχοντας κατά νου τον τεράστιο και ορατό πλέον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στο περιβάλλον το πρόβλημα αυτό, η GreenPanda δίνει την λύση μέσω των GreenPandaATMs ανακύκλωσης κινητών συσκευών, προσφέροντας μια εύκολη και γρήγορη λύση, ενώ ο πελάτης μπορεί να κερδίσει την αξία της συσκευής που μόλις ανακύκλωσε.
 
H GreenPanda όμως δε μένει μόνο εκεί. Επιλέγοντας ως αρωγό την CommonSeasκαι το πρόγραμμα του Clean Blue Paros ως έναν από τους περιβαλλοντικούς φορείς, που αποσκοπεί στο να γίνει η Πάρος πρωτοπόρος στη μάχη για τη μείωση των πλαστικών μια χρήσης στη Μεσόγειο, δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να δωρίσει το αντίτιμο της ανακυκλωμένης συσκευής του, συμβάλλοντας με την σειρά του στη μείωση της παγκόσμιας πλαστικής ρύπανσης.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε πελάτης θα ενημερώνεται απο την GreenPanda πως ακριβώς αξιοποιείται το αντίτιμο της συσκευής που μόλις ανακύκλωσε, υποστηρίζοντας το έργο της CommonSeasκαι του CleanBlueParos. «Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο καταναλωτής με ποιο τρόπο βοηθάει έμπρακτα το περιβάλλον του διαθέτοντας για παράδειγμα μόνο 1¤», αναφέρει χαρακτηριστικά η Αλίκη Λαμπροπούλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της CommonSeas στην Ελλάδα. Και προσθέτει: “Για κάθε 1¤ που δωρίζεται στο CleanBlueParos, συλλέγονται και ανακυκλώνονται 77 γόπες, καθαρίζοντας έτσι τις παραλίες του νησιού της Πάρου. Η περιβαλλοντική αυτή ενέργεια έχει ιδιαίτερη υπόσταση καθώς μελέτες δείχνουν πως μια μόλις γόπα έχει τη δυνατότητα να μολύνει έως και 500 λίτρα νερού της θάλασσας. Τέτοια στοιχεία διαθέτουμε πολλά και είναι χαρά μας να έχουμε τη δυνατότητα να τα μοιραστούμε με όσους ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στο έργο αυτό μέσα από τη συνεργασία μας με την GreenPanda».
 
Η συνεργασία μεταξύ CommonSeasκαι Clean Blue Paros με την GreenPanda στοχεύει σε ένα κοινό σκοπό: οι δυο φορείς να συνδιαμορφώσουν ένα βιώσιμο μέλλον και να μειώσουν τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, όπως προκύπτουν τόσο από την χρήση πλαστικών μιας χρήσης, όσο και από τη μη σωστή διαχείριση των παλιών κινητών συσκευών. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο Φάνης Κουτουβέλης, Founder της GreenPanda: «Για εμάς, μία νεοσύσταστη επιχείρηση, η συνεργασία μας με τη CommonSeasκαι τοCleanBlueParosείναι ένα ακόμη βήμα στην προσπάθειά μας να προάγουμε στη συνείδηση των πελατών μας την αξία και τη σημαντικότητα της ανακύκλωσης”.
 
 

Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις