Η επιλογή του σωστού κεραμιδιού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μία επένδυση που αξίζει τα λεφτά της και διαρκεί για πάντα.

Η επιλογή του σωστού κεραμιδιού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μία επένδυση που αξίζει τα λεφτά της και διαρκεί για πάντα.

Γίνε γάτα στην εξοικονόμηση & άνεση με το σωστό κεραμίδι!

2.654 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Με τα σύγχρονα κεραμίδια γλιτώνεις 25% απωλειών από την οροφή. Υψηλής αισθητικής, με αντοχή στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Κεραμικά υλικά για φυσική διαπνοή, εξισορρόπηση υγρασίας και θερμοκρασίας, θερμομόνωση. Ιδανική συμπεριφορά σε κάθε καταπόνηση, δεν γλιστρούν, δεν σπάνε.

Πολλοί θυμόμαστε τη φράση του παππού και της γιαγιάς «φρόντισε να έχεις ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου», μιλώντας για το πόσο σημαντική είναι η επένδυση σε ένα σπίτι.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τα χρόνια πέρασαν και αυτή η φράση παραμένει πάντα επίκαιρη. Η τέχνη της κεραμοποιίας βέβαια εξελίχθηκε, έγινε ακόμα καλύτερη και πήγε πέρα όχι μόνο από το κλασικό πανέμορφο κόκκινο- πορτοκαλί χρώμα του κεραμιδιού, αλλά και από το υλικό κατασκευής, κάνοντάς το παντός καιρού.

Κεραμίδια που ομορφαίνουν, εξοικονομούν ενέργεια & αντέχουν τα πάντα!
  • Υψηλής αισθητικής, με αντοχή στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες
  • Γλιτώνεις 25% απωλειών από την οροφή
  • Κεραμικά υλικά για φυσική διαπνοή, εξισορρόπηση υγρασίας & θερμοκρασίας, θερμομόνωση
  • Ιδανική συμπεριφορά σε κάθε καταπόνηση, δεν γλιστρούν, δεν σπάνε
Προστασία & αντοχή για πάνω από 100 χρόνια!

Τα σύγχρονα κεραμίδια προσφέρουν μεγάλη προστασία για εμάς, αλλά και για τον εαυτό τους. Με αυτό τον τρόπο κάνουν την επένδυσή μας να αξίζει και να μη μετανιώσουμε ποτέ για αυτή. Πρόκειται για χρήματα που θα πιάσουν τόπο για τα πολλά επόμενα χρόνια.

Τα κεραμίδια από πηλό βρίσκονται στις στέγες για δεκαετίες γιατί η διαδικασία παραγωγής τους είναι άριστη και μπορούν να αντέξουν πάνω από 100 χρόνια, ξεπερνώντας κατά πολύ σε χρόνο ζωής οποιοδήποτε άλλο υλικό επικάλυψης στεγών.

Η ποιότητα και η κατασκευή τους γίνεται με βάση τις προδιαγραφές της Ε.Ε. και βέβαια φέρουν την απαραίτητη σήμανση CE, για αυτό και είναι εγγυημένα. Εξασφαλίζεται η αντοχή σε κάμψη, η μη υδροπερατότητα, καθώς και η αντοχή τους σε παγετό και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Η εντυπωσιακή εξέλιξη της κεραμοποιίας!

Η έλευση νέων υλικών και τεχνολογιών στα δομικά υλικά έχει αλλάξει τον τρόπο χτισίματος (διάβασε περισσότερα εδώ). Νέα ελαφρύτερα υλικά, με ευκολότερους τρόπους εφαρμογής και αξιοσημείωτη συμπεριφορά, ειδικά σε ό,τι αφορά την προστασία από τη σεισμική δραστηριότητα (η χώρα μας ως γνωστό ταλαιπωρείται από αυτό το φαινόμενο). Αυτά τα υλικά βέβαια προσφέρουν και πολύ δυνατή μόνωση, άρα και μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων από τα έξοδα θέρμανσης το χειμώνα και ψύξης το καλοκαίρι. Τα κεραμίδια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την εξέλιξη.
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »