HIGH BAY GEN4 από τη LEDVANCE.

HIGH BAY GEN4 από τη LEDVANCE.

Φωτιστικό τύπου «καμπάνα» HIGH BAY GEN4 από τη LEDVANCE

1.532 επισκέψεις στο άρθρο

Η νέα γενιά στεγανών φωτιστικών τύπου «καμπάνα», HIGHBAY GEN4 από τη LEDVANCE, είναι ιδανική επιλογή για χώρους με μεγάλο εσωτερικό ύψος έως 12m, όπως βιομηχανίες, logistic centers, αθλητικοί χώροι, εμπορικά κτίρια.

ΛΕΝΤΒΑΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Προσφέρουν μεγάλη απόδοση φωτισμού στα 150 lm/W, επιτυγχάνοντας υψηλή εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας σε σχέση με τα αντίστοιχα φωτιστικά που διαθέτουν συμβατικούς λαμπτήρες μεταλλικών αλογονιδίων, υδραργύρου κ.α.

Kοινοποίησέ το »

Η «καμπάνα» HIGH BAY GEN4 διαθέτει ενσωματωμένο τροφοδοτικό με υψηλό συντελεστή ισχύος και χαμηλή συνολική αρμονική παραμόρφωση ρεύματος (THDI), περιορίζοντας σημαντικά τα αρμονικά ρεύματα και την άεργο ισχύ, τις θερμικές απώλειες και τις απώλειες στους μετασχηματιστές, την παραμόρφωση της κυματομορφής τάσης και ρεύματος, τη δυσλειτουργία του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και των διατάξεων προστασίας στον πίνακα χαμηλής τάσης, το φαινόμενο flicker κ.λπ. 

Η νέα γενιά διατίθεται σε εκδόσεις διαφορετικών φωτεινών ροών και γωνιών δέσμης αλλά και με ενσωματωμένο, υψηλών συχνοτήτων, αισθητήρα ανίχνευσης κίνησης και φωτός ημέρας HIGHBAY SENSOR GEN4, παρέχοντας τη δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών σεναρίων φωτισμού ανάλογα με το πεδίο εφαρμογής. Συγκεκριμένα, ο αισθητήρας υποστηρίζει ρυθμίσεις ως προς την εμβέλεια ανίχνευσης, το επίπεδο της έντασης του φωτός ημέρας και τον χρόνο αναμονής σε λειτουργία.

Αξιοποιώντας την δυνατότητα παραμετροποίησης του φωτιστικού επιτυγχάνεται επιπλέον ενεργειακή εξοικονόμηση της εγκατάστασης φωτισμού. Η παραμετροποίηση πραγματοποιείται είτε μέσω των διακοπτών του αισθητήρα είτε μέσω τηλεχειριστηρίου, το οποίο διατίθεται προαιρετικά.
Ενδεικτικά σενάρια εφαρμογής :
  • Απενεργοποίηση φωτιστικών ή διατήρηση σε προκαθορισμένο επίπεδο φωτεινότητας σε περίπτωση απουσίας κίνησης ή αυξημένων επιπέδων φωτός κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Διατήρηση των φωτιστικών σε λειτουργία για προκαθορισμένο χρόνο αναμονής σε περίπτωση ανίχνευσης παρουσίας στον χώρο.
Η HIGH BAY GEN4 από τη LEDVANCE, διαθέτει ένδειξη CE από ανεξάρτητο διαπιστευμένο  εργαστήριο διασφαλίζοντας έτσι την εύρυθμη και σωστή λειτουργία της εγκατάστασης φωτισμού που αφορούν την ασφάλεια χαμηλής τάσης και ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας σύμφωνα με τις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές οδηγίες 2014/35/EU και 2014/30/EU.

Kοινοποίησέ το »