Τα φωτιστικά TRACKLIGHT SPOT ZOOM DIM από τη LEDVANCE.

Τα φωτιστικά TRACKLIGHT SPOT ZOOM DIM από τη LEDVANCE.

Φωτισμός καταστημάτων με φωτιστικά LEDVANCE

1.236 επισκέψεις στο άρθρο

Η σειρά φωτιστικών ράγας TRACKLIGHT SPOT ZOOM DIM της LEDVANCE αποτελεί ιδανική επιλογή για φωτισμό ανάδειξης καταστημάτων.

ΛΕΝΤΒΑΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Ο φωτισμός καταστημάτων και εκθεσιακών χώρων εμπλέκεται άμεσα με την δημιουργία συναισθημάτων στον επισκέπτη. Ο κατάλληλος σχεδιασμός του φωτισμού στοχεύει στην ανάδειξη των προϊόντων, την προσέλκυση του καταναλωτή και την δημιουργία αναγκών. Ο συνδυασμός έμμεσου και άμεσου φωτισμού ανάδειξης δημιουργεί και προάγει τις παρορμητικές αγορές. Οι εναλλαγές φωτεινών/σκοτεινών σημείων αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική του χώρου και δημιουργούν μια συνολικά ελκυστική αίσθηση στον καταναλωτή.

Kοινοποίησέ το »

Η σειρά φωτιστικών ράγας TRACKLIGHT SPOT ZOOM DIM της LEDVANCE αποτελεί ιδανική επιλογή για φωτισμό ανάδειξης καταστημάτων. Είναι σχεδιασμένο σε μινιμαλιστικές γραμμές ώστε να μην αποσπά την προσοχή του καταναλωτή από το αντικείμενο προβολής.

Τα φωτιστικά TRACKLIGHT SPOT ZOOM DIM διατίθενται σε δύο χρώματα, ματ λευκό και ματ μαύρο, και σε δύο θερμοκρασίες χρώματος, 3000Κ (θερμό) και 4000Κ (ψυχρό). Με μηχανικούς φακούς μεγέθυνσης, ρυθμιζόμενη γωνία δέσμης από 15◦ έως 55◦, δείκτη χρωματικής απόδοσης 97 και τυπική χρωματική απόδοση ≤4 sdcm αναδεικνύει προϊόντα και εκθέματα στο φυσικό τους χρώμα. Η φωτεινή ροή κάθε μεμονωμένου φωτιστικού μπορεί να ρυθμιστεί από 7% - 100% ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εφαρμογής. Η γωνία περιστροφής τους φθάνει τις 350◦ και η γωνία κλίσης τις 90◦ και είναι συμβατά με όλες σχεδόν τις κοινές ράγες της αγοράς.

Το φωτιστικό TRACKLIGHT SPOT ZOOM DIM της LEDVANCE τεχνολογίας low flicker διαθέτει ενσωματωμένο τροφοδοτικό με υψηλό συντελεστή ισχύος (λ > 0,9) και διάρκεια ζωής 50.000h (L70/B50 στους 25 °C). Διαθέτει  πιστοποίηση CE από ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα σύμφωνα με τα πρότυπα ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας 2014/30/EU και ασφάλειας χαμηλής τάσης 2014/35/EU, καθώς και πιστοποίηση ENEC. Συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών.

Δείτε περισσότερα στο www.ledvance.gr ή καλέστε στο +30 210 34 00 800.
 
LEDVANCE A.E.
Ερμού 15 14564 Κηφισιά
Τηλ.: +30 210 3400800

Kοινοποίησέ το »