Δες πως λειτουργεί σωστά το inverter κλιματιστικό σου για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων στο maximum και στην ενεργειακή κρίση.

Δες πως λειτουργεί σωστά το inverter κλιματιστικό σου για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων στο maximum και στην ενεργειακή κρίση.

Πώς να αξιοποιήσεις στο max το inverter κλιματιστικό σου (video)

  • Δες πως λειτουργεί σωστά το inverter κλιματιστικό σου για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων στο maximum και στην ενεργειακή κρίση.
  • Πώς να αξιοποιήσεις στο max το inverter κλιματιστικό σου (video)

Πώς να αξιοποιήσεις στο max το inverter κλιματιστικό σου (video)

4.954 επισκέψεις στο άρθρο (13/05/2024)
Σχολιάστε

- Με τα σύγχρονα κλιματιστικά (νέας γενιάς) με inverter εξασφαλίζουμε μεγάλη απόδοση
- Πολλές ανέσεις με πολλαπλές λειτουργίες
- Πραγματική οικονομία για όλο το νοικοκυριό
- Πόση είναι αυτή και με ποιες προϋποθέσεις; Δες το βίντεο

Με την ενεργειακή κρίση να συνεχίζεται και τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος να τρέχουν, εύλογα δημιουργείται η απορία για το τι θα συμβεί όταν ανάψεις το κλιματιστικό για ανάσα δροσιάς. Υπάρχει λύση που θα σου δώσει και την επιθυμητή θερμοκρασία, αλλά δεν θα «ιδρώσεις» βλέποντας το λογαριασμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Το καλοκαιράκι είναι εδώ και μαζί του οι υψηλές θερμοκρασίες που αναμένουμε. Ρίξε τη θερμοκρασία στο σπίτι εύκολα και οικονομικά. Δώσε βάση στην ισχύ του κλιματιστικού, στα φίλτρα και στην ενεργειακή ετικέτα. Πάρε το max όφελος από το inverter κλιματιστικό σου. Δες απλές συμβουλές για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση.

Έχω inverter κλιματιστικό! Πόσο ρεύμα «καίει» τελικά;
  • Αν το βάλεις στο κατώτατο όριο «καις» ρεύμα χωρίς λόγο
  • Τσέκαρε ενεργειακή απόδοση & εύρος λειτουργίας του A/C σου (βοηθά πολύ)
  • Μία απλή πράξη ισχύος κλιματιστικού (BTUs) & Watts δείχνει τι σε συμφέρει
  • Δες τη σωστή συνάρτηση βαθμών θερμοκρασίας σπιτιού & επιθυμητής
Δώσε βάση στην ισχύ του κλιματιστικού & το εύρος λειτουργίας σε BTUs!

Τα inverter κλιματιστικά (μεταβλητών στροφών), ρυθμίζουν τη λειτουργία τους ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο και την επιθυμητή κατάσταση, έτσι ώστε να πετυχαίνουν τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση. Σημαντικό το να ξέρεις πόσα BTUs πρέπει να είναι το κλιματιστικό σου, το οποίο καθορίζεται από το πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος που θέλεις να δροσίσεις, τι ανοίγματα έχει (διαρρύθμιση χώρου, ύψος κλπ)

Για να μπορέσεις όμως να πετύχεις και επιθυμητό αποτέλεσμα (δροσιά), αλλά και οικονομία πρέπει να ξέρεις πώς να αξιοποείς στο απόλυτο το inverter κλιματιστικό. Αν για παράδειγμα αυτό σου λέει ότι η ιδανική θερμοκρασία είναι 25 βαθμοί, αλλά εσύ το βάζεις στους 18, τότε αυτό δουλεύει στο «φουλ», δηλαδή «καις» ρεύμα χωρίς λόγο. Με απλά λόγια, το κλιματιστικό σου χρησιμοποιεί δηλαδή όλα τα BTUs του, αλλά και τα Watts του, χωρίς να έχεις όφελος. Δεν χρειάζεται να πούμε τι σημαίνει αυτό για την (υψηλή) κατανάλωση που θα τη διαπιστώσεις στο λογαριασμό.

Δες το video που ακολουθεί & θα λυθούν όλες οι απορίες σου!