Τα πολυζωνικά συστήματα κλιματισμού Multi Split είναι μια άνετη και κομψή λύση που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα

Διατηρήσετε το σπίτι σας ενεργειακά αποδοτικό με το LG σύστημα κλιματισμού Multi Split

2.067 επισκέψεις στο άρθρο

Αθόρυβη λειτουργία, κομψός σχεδιασμός και εξαιρετική απόδοση

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), συνεχίζει να αναπτύσσει διαφοροποιημένες λύσεις HVAC για επαγγελματικές και οικιακές εφαρμογές, με το LG Multi Split να αποτελεί την ιδανική λύση και για πολυτελείς κατοικίες. Τα πολυζωνικά συστήματα κλιματισμού Multi Split είναι μια άνετη και κομψή λύση που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα όπως κορυφαία απόδοση, κομψό σχεδιασμό και άνεση στη χρήση, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών.

Η προηγμένη τεχνολογία LG inverter προσφέρει εντυπωσιακή ισχύ, ενώ διαθέτει λειτουργία υψηλής απόδοσης και χαμηλότερο κόστος ενέργειας. Οι ενσωματωμένοι έξυπνοι αισθητήρες που ανιχνεύουν τη θερμοκρασία και την πίεση του αέρα επιτρέπουν επίσης, στο σύστημα να ψύξει οποιοδήποτε χώρο 30% πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Με δεδομένο ότι ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε σε μία εξωτερική μονάδα MultiSplitμπορούν να συνδεθούν από 2 έως και 5 εσωτερικές μονάδες, αποτελεί την ιδανική λύση για πολλαπλά δωμάτια παρέχοντας ψύξη και θέρμανση σε κάθε δωμάτιο. Παράλληλα, η ποικιλία εσωτερικών μονάδων σε διάφορους σχεδιασμούς μπορεί να  συμπληρώσει αρμονικά τους εσωτερικούς χώρους (κουζίνα, σαλόνι, δωμάτια) κάθε σπιτιού.

Η εξωτερική μονάδα λειτουργεί με χαμηλή εκπομπή θορύβου και διαθέτει ειδική αντιδιαβρωτική επίστρωση (Black Fin) με ενισχυμένη εποξική ρητίνη για να παρέχει ισχυρή προστασία από διάφορες διαβρωτικές εξωτερικές συνθήκες, όπως έκθεση σε ατμοσφαιρική ρύπανση, προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία σε περίπτωση που η κατοικία βρίσκεται σε παραθαλάσσια περιοχή. Επίσης, μέσω της εφαρμογής LG ThinQγια το κινητό, καθίσταται δυνατός ο προγραμματισμός και η παρακολούθηση του συστήματος με δυνατότητες ελέγχου από οπουδήποτε.
Τέλος, εκτός από τους κατοίκους του σπιτιού, οι εγκαταστάτες και οι τεχνικοί επωφελούνται αντίστοιχα από την ευκολία και την προηγμένη λειτουργικότητα του συστήματος LG Multi Split, καθώς η συμπαγής δομή και το μικρό βάρος διευκολύνουν την εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας. Επιπλέον, χάρη στο ειδικό λογισμικό οι τεχνικοί έχουν πρόσβαση στις παραμέτρους λειτουργίας της εξωτερικής μονάδας για εύκολη διάγνωση προβλημάτων, καθιστώντας τη συντήρηση και τις επισκευές πολύ πιο ευέλικτες.

Για ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα κλιματισμού, το MULTI Split της LG είναι η πιο αποδοτική λύση, καθώς συνδυάζει ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών, αυξημένη ενεργειακή απόδοση, εξοικονόμηση χώρου, και 10ετή εγγύηση στους Inverter συμπιεστές, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη και βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την ήδη θετική εμπειρία των χρηστών της.