Διαφανής μεμβράνη LG LED, μια νέα καινοτομία στο χώρο σας

1.483 επισκέψεις στο άρθρο

Δυνατότητα προβολής περιεχομένου με ποικίλους συνδυασμούς χρωμάτων σε μια γυάλινη επιφάνεια.

Το επαγγελματικό τμήμα BusinessSolutions της LG ElectronicsHellas (LG) παρουσιάζει την έγχρωμη διαφανή μεμβράνη LED LAT240DT1 που αποδίδει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων με pixel pitch 24 mm, δίνοντας τη δυνατότητα προβολής ενός ολόκληρου βίντεο ή εικόνων σε ποικίλους συνδυασμούς χρωμάτων.

Kοινοποίησε το »


Η διαφανής μεμβράνη LED είναι αυτοκόλλητη, ώστε να μπορεί να κολλάει εύκολα στη γυάλινη επιφάνεια ενός παραθύρου, χωρίς πολύπλοκες κατασκευές. Χάρη στην υψηλή διαφάνεια (73%), το γυαλί παραμένει ορατό, ακόμα και μετά την τοποθέτηση της μεμβράνης. Όταν ο φωτισμός LED είναι σβηστός, η παρουσία της μεμβράνης στη γυάλινη επιφάνεια δε γίνεται αντιληπτή, αφού γίνεται ένα με το γυαλί.
 
Παράλληλα, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει μεγάλη ευελιξία και να μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές εφαρμογές και επιφάνειες διαφόρων διαστάσεων. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κυρτή επιφάνεια τοποθέτησης με μέγιστο όριο καμπύλης έως και 1.100R, ενώ είναι επεκτάσιμη με την προσθήκη περισσότερων μεμβρανών σε κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό. Ακόμη, μπορεί να κοπεί παράλληλα με το περιμετρικό πλαίσιο.
 
Με την εξαιρετικά υψηλή διαφάνεια και τα ζωντανά χρώματα, η μεμβράνη LGLED LAT240DT1, ανασχεδιάζει τον εκάστοτε χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να προβάλλουν το περιεχόμενο της επιλογής τους με έναν εντυπωσιακό τρόπο.
 
Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions
 
Η LG Business Solutions Company είναι o αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για διαφορετικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων από κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED και LED για τους επαγγελματίες έως ηλιακές λύσεις υψηλής απόδοσης και λύσεις θέρμανσης και ψύξης, η LG είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνώριση. Οι λύσεις πληροφορικής της LG περιλαμβάνουν οθόνες, lap-top, προβολείς, συσκευές cloud, ιατρικές οθόνες και ρομπότ, όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της εργασίας και να επιστρέφουν ισχυρή αξία στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/global/business
 

Kοινοποίησε το »