Δεν είναι αισιόδοξοι οι άνθρωποι της αγοράς, σχετικά με την αποκλιμάκωση των τιμών στα καύσιμα.

Δεν είναι αισιόδοξοι οι άνθρωποι της αγοράς, σχετικά με την αποκλιμάκωση των τιμών στα καύσιμα.

Δεν πέφτει με τίποτα η τιμή στα καύσιμα, αργεί η αποκλιμάκωση!

1.360 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Υψηλές εξακολουθούν να παραμένουν οι τιμές στα καύσιμα, ενώ η αποκλιμάκωση δεν αναμένεται να έλθει σύντομα, σύμφωνα με εκτιμήσεις των ανθρώπων της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, τόνισε ό,τι οι τιμές παραλαβής καυσίμων σήμερα ήταν ελαφρώς υψηλότερες, συγκριτικά με αυτές του περασμένου Σαββάτου.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ειδικότερα, η κ. Ζάγκα, σημείωσε ό,τι «πιστεύω δεν θα δούμε πολύ μεγάλες (αυξήσεις), αλλά φοβάμαι ότι η αποκλιμάκωση των τιμών λίγο μπορεί να σταματήσει», όπως διαβάζουμε και σε ρεπορτάζ του energypress. Σε ό,τι αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης οι πωλήσεις έχουν «παγώσει», καθώς οι πολίτες έχουν προβληματιστεί, ενώ τα διυλιστήρια προχωρούν άμεσα στις νέες παραγγελίες «γιατί δεν υπάρχει δουλειά».

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων, η τιμή της αμόλυβδης σήμερα στην Αττική κυμαίνεται από 1,87 έως 2,29 ευρώ, ενώ στο πετρέλαιο θέρμανσης περίπου στα 1,45 ευρώ.

Η ενεργειακή κρίση επιμένει, η ακρίβεια το ίδιο και οι καταναλωτές παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις. 
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »