Το MULTI V 5 διασφαλίζει παγκοσμίου κλάσης ενεργειακή απόδοση, καθώς σημειώνει τον υψηλότερο συντελεστή απόδοσης της αγοράς.

Το MULTI V 5 διασφαλίζει παγκοσμίου κλάσης ενεργειακή απόδοση, καθώς σημειώνει τον υψηλότερο συντελεστή απόδοσης της αγοράς.

Αυξήστε την αξία του κτιρίου σας με τις καινοτόμες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις της LG!

1.666 επισκέψεις στο άρθρο

Ποιοτικός καθαρός αέρας και φιλική λειτουργία προς το περιβάλλον καθιστούν τις λύσεις ψύξης-θέρμανσης της LG ιδανικές για κάθε τύπο γραφείου.

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για να μετατρέψετε κάθε τύπο γραφείων –είτε πρόκειται για ανακαινισμένα ιστορικά κτίρια, είτε για σύγχρονες πολυώροφες οικοδομές– σε ενεργειακά αποδοτικούς χώρους αυξημένης προστιθέμενης αξίας.

Kοινοποίησε το »


Οι προηγμένες λύσεις πράσινης ενέργειας της εταιρείας σχεδιάζονται και υλοποιούνται στοχεύοντας στην κορυφαία ενεργειακή απόδοση με καινοτόμες τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον. Η εξασφάλιση άνετων χώρων με καθαρό και ασφαλή αέρα και η εύκολη και αποτελεσματική παρακολούθηση και διαχείριση της ενέργειας βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε ολοκληρωμένης λύσης, όπως είναι το LG MULTI V 5.

Παρέχοντας μέγιστη ενεργειακή απόδοση και ταυτόχρονα ελαχιστοποιώντας το λειτουργικό κόστος με τους διπλούς αισθητήρες ελέγχου που παρακολουθούν την υγρασία και τη θερμοκρασία, το LG MULTI V 5 είναι μια ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες κατάλληλες για μια σειρά από κτίρια αυξημένων ενεργειακών αναγκών: από πολυώροφα κτίρια και κατοικίες, μέχρι νοσοκομεία, σχολεία, ξενοδοχεία και αεροδρόμια.

Το MULTI V 5 διασφαλίζει παγκοσμίου κλάσης ενεργειακή απόδοση, καθώς σημειώνει τον υψηλότερο συντελεστή απόδοσης της αγοράς έως 9 (ESEER), χρησιμοποιώντας μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες. Ο πιστοποιημένος από τον οργανισμό Eurovent δείκτης ενεργειακής απόδοσης στην ψύξη έως 4,57(EER) και ο συντελεστής απόδοσης στη θέρμανση έως 5,69(COP) εξασφαλίζουν τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους λειτουργίας του. Επιπλέον, η δυνατότητα συνδυασμού στην ίδια εξωτερική µονάδα LG Multi V Heat Recovery εσωτερικών μονάδων κλιματισμού με μονάδες HydroKit, επιτυγχάνει ακόμα πιο οικονομική παράγωγη ζεστού νερού.

Ο συμπιεστής Ultimate Inverter του MULTI V 5 είναι κατασκευασμένος με υλικό PEEK (Πολυαιθεροαιθεροκετόνη) που βελτιώνει την αντοχή και την αξιοπιστία του. Η συμπίεση δύο σταδίων (VaporInjection) προσφέρει αποτελεσματική λειτουργία θέρμανσης σε χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ ο ειδικός αισθητήρας ενεργοποιεί τη λειτουργία επαναφοράς λαδιού μόνο εάν είναι απαραίτητο. Παράλληλα, η λειτουργία HiPOR™ (Υψηλής πίεσης επιστροφή λαδιού) ελαχιστοποιεί τις ενεργειακές απώλειες εκτελώντας απευθείας επιστροφή του λαδιού στον συμπιεστή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενεργειακά αποδοτική λύση MULTI V 5 της LG μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.lg.com/gr/business/multi-v-5
 
 

Kοινοποίησε το »