Η εφαρμογή με πετροβάμβακα στην εξωτερική θερμομόνωση, είναι μία από τις πλέον ενδεδειγμένες και μόνιμες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων.

Η εφαρμογή με πετροβάμβακα στην εξωτερική θερμομόνωση, είναι μία από τις πλέον ενδεδειγμένες και μόνιμες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων.

Θερμομόνωση: Γιατί να επιλέξω πετροβάμβακα;

3968 επισκέψεις στο άρθρο

Η εξωτερική θερμομόνωση θωρακίζει το κτήριο, γλιτώνεις λεφτά για μία ζωή. Η εφαρμογή με πετροβάμβακα προσφέρει άριστη θερμομόνωση χειμώνα-καλοκαίρι. Πυροπροστασία, που φτάνει και τα 120 λεπτά. Εξαιρετική ηχομόνωση με απορρόφηση των εξωτερικών θορύβων.

Σχολιάστε

Μία μόνιμη λύση για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων είναι η εξωτερική θερμομόνωση ή αλλιώς θερμοπρόσοψη με 12 μυστικά. Η εφαρμογή πετροβάμβακα στη θερμομόνωση την πηγαίνει σε άλλο επίπεδο με 4 πολύ δυνατά πλεονεκτήματα.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ανάμεσα σε 6 πολύ σημαντικά tips που δίνει η αγορά βρίσκεται και ο πετροβάμβακας, καθώς ένα από τα δυνατά του πλεονεκτήματα είναι η πυροπροστασία της τοιχοποιίας.

Εξωτερική θερμομόνωση με πετροβάμβακα; Λύση-πακέτο & ΣΥΜΦΕΡΕΙ!
  • Εξαιρετική θερμομόνωση χειμώνα-καλοκαίρι, γλιτώνεις πολλά λεφτά για 1 ζωή
  • Ασφάλεια, άκαυστο υλικό µε µεγάλη πυραντίσταση, μέχρι και 120 λεπτά
  • Εξαιρετική ηχομόνωση με απορρόφηση όλων των εξωτερικών θορύβων
  • Αντοχή στις δονήσεις, στο χρόνο, σημαντική μείωση εξόδων συντήρησης
6 tips για θερμομόνωση (μέσα και ο πετροβάμβακας)

Οι ειδικοί της αγοράς έχουν 6 πολύ σημαντικά tips για την εξωτερική θερμομόνωση που πρέπει να προσέξεις και από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει η εφαρμογή με πετροβάμβακα!
  • Η επιλογή του θερμομονωτικού υλικού πρέπει να γίνεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του έργου. Για παράδειγμα, μία ιδιαίτερη ανάγκη για αυξημένη πυροπροστασία της τοιχοποιίας καθιστά αναγκαία την επιλογή του πετροβάμβακα.
  • Το σύστημα που θα επιλέξεις πρέπει να «αναπνέει»!
  • Για την επιλογή του πάχους του θερμομονωτικού υλικού είναι σημαντικό να γνωρίζεις τη κλιματική ζώνη στην οποία βρίσκεται το κτίριο.
  • Οι εξοχές του κτιρίου (μαρκίζες, βεράντες, στηθαία κλπ) πρέπει επίσης να θερμομονώνονται για την αποφυγή θερμογεφυρών.
  • Επίλεξε ένα πιστοποιημένο συνεργείο εφαρμογής ή ένα εξουσιοδοτημένο από την εταιρεία που παράγει ή αντιπροσωπεύει το σύστημα που θα διαλέξεις για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων και κακοτεχνιών.
Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζεις ό,τι το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης έχει ως κύριο προσανατολισμό τη θερμική θωράκιση του κτηρίου. Κατά συνέπεια, η προσπάθεια εξοικονόμησης χρημάτων μέσα από τη μείωση του πάχους του θερμομονωτικού υλικού όχι μόνο δεν δημιουργεί οικονομικό όφελος, αλλά αντιθέτως υπονομεύει τον αρχικό σου σκοπό.

Πράγματι, σε σχέση με το συνολικό κόστος του συστήματος, το κόστος του θερμομονωτικού υλικού είναι το μικρότερο και μία μείωση του πάχους του συνήθως «εξοικονομεί» από το κόστος κατασκευής μόλις από 1-3 το πολύ ευρώ/τετραγωνικό μέτρο.

Συμπέρασμα

Η εξωτερική θερμομόνωση ή αλλιώς θερμοπρόσοψη, είναι μία μόνιμη λύση εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων. Η εφαρμογή με πετροβάμβακα την πηγαίνει σε άλλο επίπεδο. Τώρα που ξέρεις, τι λες; Θα προτιμήσεις τον πετροβάμβακα;

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε