Ανοιξιάτικες προσφορές από την Elith!

Ανοιξιάτικες προσφορές από την Elith!

1061 επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2023)

Επωφεληθείτε από τις ανοιξιάτικες προσφορές της Elith που φτάνουν έως -30% και ισχύουν από 20/03 έως 31/03/2023!

Σε όλο τον τιμοκατάλογο λιανικής πώλησης οι εκπτώσεις της Elith φτάνουν έως -15% και σε διαθέσιμες σειρές ECO: Varios, Sylvia Antic, Polaris, Sahara έως -30% και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!
 
Απολαύστε την υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου, καθώς προσφέρει ένα υγιεινό περιβάλλον διαχέοντας ομοιόμορφα τη ζέστη στο χώρο ακριβώς όπως ο ήλιος! Λόγω της ποιότητας κατασκευής τους από 100% φυσική πέτρα, διασφαλίζουν την μέγιστη αποδοτικότητα και τον υψηλότατο δείκτη ασφαλείας. ΔΕΝ ξηραίνουν τον αέρα και αυτό τα καθιστά ιδανικά για ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα. Έχουν μεγαλύτερη οικονομία, χάρη στη θερμοσυσσώρευση του μαρμάρου και μηδενικό κόστος συντήρησης.

Κοινοποίησέ το »

Πρωταρχικός στόχος της Elith είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας! Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, βρίσκονται στη διάθεσή σας!

Η Elith είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παράγει σώματα υπέρυθρης θέρμανσης από φυσικό πέτρωμα. Έχοντας αποκτήσει το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας και πολλά βραβεία καινοτομίας, η  Elith κατασκευάζει τα σώματα υπέρυθρης θέρμανσης μαρμάρου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η Elith πρωτοπορεί και συνδυάζει την υπέρυθρη θέρμανση με ένα φυσικό υλικό, το μάρμαρο. Δυο κορυφαία στοιχεία της φύσης ενώνονται για την δημιουργία ενός αξεπέραστου συστήματος θέρμανσης με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

ELITH
Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο: 25210 55621 ή επικοινωνήστε στο: [email protected]

Δείτε περισσότερα στο: www.elith.gr

Kοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr