Η Coral Gas θερμαίνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι με ασφάλεια και οικονομία.

`Aνετη ζωή στο σπίτι με υγραέριο

5.380 επισκέψεις στο άρθρο

Θέλετε και εσείς στο σπίτι σας θέρμανση, ζεστό νερό και μαγείρεμα με την οικονομία και την υψηλή απόδοση που παρέχει το αέριο, αλλά ζείτε εκτός περιοχών δικτύου φυσικού αερίου; Η Coral Gas έχει τη λύση.

YΓΡΑΕΡΙΟ Coral Gas - Εναλλακτική ενέργεια

Στα ανεπτυγμένα ευρωπαϊκά κράτη το υγραέριο αποτελεί βασική επιλογή όσον αφορά τη θέρμανση και τη μετακίνηση, καθώς είναι μια οικονομική, καθαρή και αποδοτική λύση. Όλο και περισσότεροι πλέον και στη χώρα μας αναγνωρίζουν τα οφέλη της χρήσης του υγραερίου και το εντάσσουν στην καθημερινότητά τους.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΥΣΗ
Το χύμα υγραέριο σε δεξαμενή αποτελεί μία από τις πλέον σύγχρονες, οικονομικές και φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ενέργειας. Προσφέρει αυτονομία και εξασφαλίζει έως και 30% οικονομία στην ετήσια δαπάνη θέρμανσης, αποτελώντας την πλέον ιδανική λύση για κάθε σπίτι.

ΧΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Χάρη στη μεγάλη ευελιξία του, το υγραέριο μπορεί να βρει πολλές εφαρμογές στο νοικοκυριό, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως το υγραέριο είναι ένα καύσιμο λιγότερο βλαβερό για το περιβάλλον και την υγεία, αφού τα προϊόντα της καύσης του υγραερίου εκπέμπουν μικρότερες ποσότητες CO2 συγκριτικά με άλλα καύσιμα, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο και παράγουν λιγότερα σωματίδια που μπορούν να προξενήσουν ατμοσφαιρική ρύπανση. Το υγραέριο είναι ιδανικό καύσιμο για μαγείρεμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σύστημα κεντρικής θέρμανσης, το τζάκι υγραερίου και για ζεστό νερό ή σε εξωτερικές εφαρμογές, όπως εξωτερικές θερμάστρες, μπάρμπεκιου υγραερίου ή θερμαινόμενες πισίνες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΕΥΚΟΛΙΑ
Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας Coral Gas σε θέματα υγραερίου, η βαθιά γνώση των κανονισμών που ακολουθούνται παγκοσμίως και το έμπειρο δίκτυο συνεργατών της εξασφαλίζουν την ασφάλεια στην εγκατάσταση, την τροφοδοσία και τη συντήρηση κάθε δεξαμενής υγραερίου.

Q& A
  • Τι προϋποθέσεις απαιτούνται για εγκατάσταση δεξαμενής υγραερίου στο σπίτι; 
Απαιτείται ελεύθερος χώρος τουλάχιστον 3 μ. γύρω από τη δεξαμενή εντός ιδιοκτησίας , μακριά από εστίες ανάφλεξης και τοποθέτηση σε χώρους με καλό εξαερισμό. Επίσης, είναι απαραίτητη η ασφαλής πρόσβαση και στάθμευση βυτιοφόρου σε μέγιστη απόσταση 25 μ. από το χώρο στον οποίο θα τοποθετηθεί η δεξαμενή. Η μετατροπή δεν απαιτεί παρεμβάσεις σε εσωτερικούς χώρους της κατοικίας παρά μόνο στον καυστήρα/λέβητα. Περισσότερες πληροφορίες στο 800 11 90800 (χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο)
  • Eίναι το Υγραέριο οικονομικό καύσιμο;
Οι τιμές όλων των καυσίμων αλλάζουν καθημερινά. Γενικά το υγραέριο , προσφέρει αυτονομία και οικονομία έως και 30% στην ετήσια δαπάνη σε σχέση με το πετρέλαιο ή άλλα καύσιμα. Επιπλέον μπορείτε να εξοφλείτε με πιστωτική κάρτα έως και σε τρεις άτοκες δόσεις
 
  • Eίναι το Υγραέριο οικολογικό καύσιμο;
Είναι γεγονός πως το υγραέριο είναι ένα καύσιμο λιγότερο βλαβερό για το περιβάλλον και την υγεία, αφού τα προϊόντα της καύσης του υγραερίου εκπέμπουν μικρότερες ποσότητες CO2 συγκριτικά με άλλα καύσιμα, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο και παράγουν λιγότερα σωματίδια που μπορούν να προξενήσουν ατμοσφαιρική ρύπανση.Η μετατροπή δε μιας εγκατάστασης σε υγραερίου θεωρείται ενεργειακή αναβάθμιση αφού συμβάλει  σημαντικά στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος κάθε νοικοκυριού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Coral Gas πατήστε εδώ.