Αναβαθμίστε το ξενοδοχείο σας με τις βέλτιστες λύσεις του τμήματος LG Business Solutions!

Αναβαθμίστε το ξενοδοχείο σας με τις βέλτιστες λύσεις του τμήματος LG Business Solutions!

1.512 επισκέψεις στο άρθρο

Bασική προτεραιότητα της LG η καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της.

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει καινοτόμους τρόπους για να γίνει κάθε ξενοδοχείο αποδοτικότερο και πιο ευχάριστο για τους επισκέπτες του, με επίκεντρο τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Kοινοποίησε το »


Με βασική προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της, η LG εστιάζει σε δύο πυλώνες για να εξοπλίσει κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση με αυτό που αναζητά. Συγκεκριμένα, για την Εξοικονόμηση Ενέργειας προσφέρει θέρμανση του ζεστού νερού χρήσης σε πισίνα και ντουζ μέσω της τεχνολογίας ανάκτησης θερμότητας και ενσωματωμένη ξηρή επαφή για διασύνδεση με την κάρτα δωματίου.

Για τον πυλώνα της «έξυπνης διαχείρισης», η εταιρεία διαθέτει ολοκληρωμένα κεντρικά συστήματα ελέγχου με έξυπνη διαχείριση και συμβατότητα με τα υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης κτιρίων για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους χρήστες και να μειώσει το λειτουργικό κόστος.

Τέλος, με όλες τις «έξυπνες» λειτουργίες που ενσωματώνουν οι επαγγελματικές λύσεις ψύξης και θέρμανσης εξασφαλίζει παροχή καθαρού αέρα σε μεγάλους χώρους με ψηλά ταβάνια, χαμηλό θόρυβο και ευχάριστο κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο, ενώ μέσα από μια ποικιλία ευέλικτων εσωτερικών μονάδων, όπως τα συστήματα Multi V, επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόσουν τις καινοτόμες λύσεις της σε όποιον χώρο του ξενοδοχείου επιθυμούν.

Επισκεφτείτε την LG στα:
www.lg.com/gr
LG MAGAZINE
www.facebook.com/lghellas
www.instagram.com/lg_hellas
www.LinkedIn.com/lghellasBusinessSolutions
 
 

Kοινοποίησε το »