Έτοιμοι μετρητές στις απαιτήσεις του μέλλοντος από την Delatolas Energy.

Έτοιμοι μετρητές στις απαιτήσεις του μέλλοντος από την Delatolas Energy.

Ακριβείς & αξιόπιστοι μετρητές, μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας!

2.837 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η Delatolas Energy διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία για πλήρη εκμετάλλευση των πηγών ενέργειας, δίκαιη κατανομή του κόστους θέρμανσης, μα και για μέγιστη εξοικονόμηση. Μειώστε τώρα το κόστος κατανάλωσης ενέργειας με ακριβείς και αξιόπιστους μετρητές.

Η πιο σημαντική προϋπόθεση για τους σωστούς λογαριασμούς κατανάλωσης είναι οι ακριβείς και αξιόπιστοι μετρητές. Κλειδώστε το μέλλον με τους μετρητές της Brunata, οι οποίοι βρίσκονται τεχνολογικά στο προσκήνιο και θα τους βρείτε από την Delatolas Energy, η οποία είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μετρητών Brunata στην Ελλάδα.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Από το 1985, η DELATOLAS ENERGY είναι μία από τις πιο δυναμικές και υπεύθυνες, ελληνικές εταιρείες στον χώρο της θέρμανσης, της αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας, της ψύξης και του κλιματισμού.
 
Σε όλα τα χρόνια των δραστηριοτήτων της εταιρείας, η προσπάθειά της ήταν και παραμένει προσανατολισμένη στο να υιοθετεί κάθε εξέλιξη στον κλάδο, που έχει τη δυναμική να δημιουργεί νέα πλεονεκτήματα στους πελάτες της. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία, από τα πρώτα χρόνια της δραστηριοποίησής της, καταξιώθηκε για τις λύσεις που εφαρμόζει, ειδικά στον τομέα της θέρμανσης, ενώ το όνομα DELATOLAS σημαίνει αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και διασφαλισμένη εξοικονόμηση ενέργειας!
 
Σημείο - σταθμός στην εξελικτική της πορεία ήταν το 2005, όταν και ανέλαβε την τεχνική κι εμπορική αντιπροσώπευση των προϊόντων της πρωτοποριακής εταιρείας, από τη Δανία, Brunata στην Ελλάδα! Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία των κορυφαίων συνεργατών της, αλλά και την ευρεία εξειδίκευση του δυναμικού που διαθέτει, σχεδιάζει και εγκαθιστά αποδοτικές λύσεις, ακόμη και για τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των πελατών που την εμπιστεύονται.
 
Σήμερα, η εταιρεία μετρά και κατανέμει δίκαια τη δαπάνη θέρμανσης σε περισσότερα από 7.000 διαμερίσματα, περιορίζοντας δραστικά τα κόστη, χωρίς σπατάλη ενέργειας. Σε μία εποχή που η εξοικονόμηση ενέργειας σχετίζεται άμεσα με τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος, αλλά και την οικονομική ισορροπία κάθε νοικοκυριού, η DELATOLAS EΝΕRGY αναλαμβάνει την ευθύνη να κάνει το σπίτι σας τον χώρο που ονειρεύεστε, με ιδανική ατμόσφαιρα χειμώνα - καλοκαίρι.
 
Αν κι εσείς πιστεύετε ότι η σωστή ψύξη - θέρμανση, με φιλικό κόστος, είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια, εμπιστευθείτε την DELATOLAS EΝΕRGY… Είναι η καλύτερή σας ενέργεια!

Οι μετρητές Brunata είναι όλοι σχεδιασμένοι με μία ενσωματωμένη μονάδα ραδιοφώνου που επιτρέπει την εύκολη και αποτελεσματική απομακρυσμένη ανάγνωση μπορούν να καταγράφουν μεγάλες ποσότητες δεδομένων και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς για έξυπνες και μελλοντικές λύσεις.
 
Brunata Zelsius C5 IUF
 
Θερμιδομετρητής για τις απαιτήσεις του μέλλοντος!

O θερμιδομετρητής της Brunata Zelsius C5 IUF μπορεί να χρησιμοποιηθεί για η μέτρηση της κατανάλωσης ενέργειας σε εγκαταστάσεις θέρμανσης, ψύξης ή και συνδυασμένης λειτουργίας (θέρμανσης/ψύξης).


 
Γιατί Brunata
 
• Διαθέτει ενσωματωμένη ραδιομονάδα για ανάγνωση των ενδείξεων από απόσταση
• Εγγυημένα υψηλή σταθερότητα μέτρησης και χαμηλή απώλεια πίεσης
• Ο μετρητής Brunata λειτουργεί χωρίς τη δική σας παρέμβαση, εξοικονομώντας σας χρόνο
• Βασίζεται στην τεχνολογία υπερήχων και δεν έχει κινούμενα μέρη
• Για να εναρμονιστείτε από τώρα με τις νομικές απαιτήσεις και τα τεχνικά κριτήρια του μέλλοντος
 
Brunata Minometer M8
 
Εξασφαλίστε τη δίκαιη κατανομή και τον ακριβή υπολογισμό της κατανάλωσης θέρμανσης με τον κατανεμητή κόστους θέρμανσης Brunata.
 
O Brunata Minometer M8 είναι ένας ηλεκτρονικός μετρητής για την καταγραφή της κατανάλωσης θέρμανσης από ένα θερμαντικό σώμα. Ο μετρητής επιτρέπει την ξεχωριστή καταγραφή κατανάλωσης θέρμανσης για κάθε ένοικο σε ένα κτίριο.


 
Γιατί να το επιλέξετε
 
• Για να παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας στην οθόνη του μετρητή
• Είναι ένας από τους πιο ακριβείς κατανεμητές κόστους θέρμανσης στην αγορά, με τεχνολογία δύο αισθητήρων
• Ο μετρητής Brunata λειτουργεί χωρίς τη δική σας παρέμβαση, εξοικονομώντας σας χρόνο. Διαθέτει μπαταρία με χρόνο ζωής 10 έτη
• Για να εναρμονιστείτε από τώρα με τις νομικές απαιτήσεις και τα τεχνικά κριτήρια του μέλλοντος
 
Ο Brunata Minometer M8 διατίθεται σε δύο μοντέλα, ένα με εσωτερικό και ένα με εξωτερικό αισθητήρα θερμοκρασίας.
 
Αυτό σημαίνει ότι ο μετρητής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στην περίπτωση που δεν μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στο θερμαντικό σώμα. Επιπλέον, έχετε την επιλογή να τοποθετήσετε τους μετρητές σε δύο διαφορετικά ύψη, υπό την προϋπόθεση να τοποθετηθούν όλοι οι μετρητές σε όλο το κτίριο στο ίδιο ύψος.
 
Brunata Net GateLTE
 
To Brunata Net GateLTE είναι μία μονάδα συλλογής και αποστολής δεδομένων από κατανεμητές κόστους στη Brunata 24/7 για όλο το χρόνο μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
Το Brunata Net μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σημείο του κτιρίου καθώς περιέχει ένα GateLTΕ (πομπός) και έναν ή περισσότερους GateReceivers (δέκτες).


 
Γιατί Brunata
 
Αποστολή δεδομένων μέτρησης χωρίς να ενοχλούνται οι κάτοικοι
Αποφύγετε να ξοδεύετε χρόνο και πόρους για συντονισμό και προγραμματισμό όσον αφορά τις μετρήσεις των μετρητών
Παρακολούθηση δεδομένων μέτρησης και κατανάλωσης στο online
• Επιτρέψτε στους κατοίκους να παρακολουθούν την κατανάλωσή τους online
 
Gigaset θερμοστατικός διακόπτης
 
Ο θερμοστατικός διακόπτης Gigaset επεκτείνει τη λίστα Smart Home για να συμβάλλει την έξυπνη άνεση. Με αυτόν τον έξυπνο αισθητήρα, το σπίτι σας θα είναι πάντα ζεστό όταν τον χρειάζεστε.


 
Έξυπνος έλεγχος θέρμανσης
Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία σύμφωνα με τις ανάγκες σας στην καθημερινή ζωή
• Η ελάχιστη θερμοκρασία μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί
• Ο θερμοστατικός διακόπτης Gigaset μπορεί να συνδεθεί μέσω εφαρμογής και να αναγνωρίζει εάν το παράθυρό σας είναι ανοιχτό και αυτόματα να μειώνει τη θερμοκρασία
• Ο θερμοστατικός διακόπτης Gigaset μπορεί μέσω της εφαρμογής να θερμαίνει αποτελεσματικά ιδιαίτερα μεγάλα δωμάτια
Εύκολη και απλή εγκατάσταση
 
Απαιτήσεις:
Η δωρεάν εφαρμογή Gigaset
Εγκατάσταση του Gigaset
Καλοριφέρ με εναλλάξιμο ρυθμιστή θερμοκρασίας
 
DELATOLAS ENERGY
Τηλ: 210 2690292 – 6932397931
Email: [email protected]
Δείτε περισσότερα στο: www.delatolasenergy.gr
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »