1o Συνέδριο «Mechanical Electrical Plumbing για τις υποδομές και κατασκευές» στην Ελλάδα!

1o Συνέδριο «Mechanical Electrical Plumbing για τις υποδομές και κατασκευές» στην Ελλάδα!

1.725 επισκέψεις στο άρθρο

Ένα συνέδριο αφιερωμένο στα MEP, την «καρδιά» των υποδομών και κατασκευών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Απριλίου, 9:00-17:00.                                                                                        

Την έναρξη των  εργασιών του συνεδρίου θα κηρύξει ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης.

Κοινοποίησέ το »

Το συνέδριο έρχεται να αναδείξει όλο το φάσμα των θεμάτων που αφορούν στον χώρο των Μηχανολογικών-Ηλεκτρολογικών-Υδραυλικών (MEP) συστημάτων στην Νέα Εποχή (MEP New Era).  18+ Leaders , Θεσμικοί Εκπρόσωποι και διακεκριμένοι Καθηγητές ΕΜΠ ενημερώνουν και απαντούν σε προβληματισμούς που αφορούν στο σήμερα και στο αύριο των MEP στην Ελλάδα
Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο των MEP που προέρχονται από τις νέες τεχνολογίες, τα νέα προϊόντα, την Τεχνητή Νοημοσύνη και προσηλώνεται στα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, βελτιστοποίησης του κόστους και διατήρηση της υψηλής ποιότητας.    

Στο ειδικό Panel που μέλη του είναι Κυβερνητικοί και Θεσμικοί εκπρόσωποι, θα γίνει τεχνική συζήτηση από την οποία θα εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με όλες τις φάσεις των MEP-design, supply, installation, application, maintenance, replacement, life cycle-για σήμερα και για το μέλλον των υποδομών και κατασκευών.

To MEP Conference διοργανώνεται από την Εταιρία BOUSSIAS τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) και του Εθνικού Συμβουλίου Βιομηχανίας Υποδομών και Κατασκευών (ΕΣΒΥΚ) και υπό την Τιμητική Υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιριών (ΣΑΤΕ), του Συνδέσμου Τεχνικών Εταιριών Ανωτέρων Τάξεων (ΣΤΕΑΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Γραφείων Μελετών (ΣΕΓΜ).

Περισσότερα για το συνέδριο και για δηλώσεις συμμετοχής στο site : https://www.mepconference.gr
 

Κοινοποίησέ το »