Η Γερμανία απορρίπτει τη σύναψη νέων συμβολαίων φυσικού αερίου με τη Ρωσία, με αφορμή τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Η Γερμανία απορρίπτει τη σύναψη νέων συμβολαίων φυσικού αερίου με τη Ρωσία, με αφορμή τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Όχι της Γερμανίας σε νέα συμβόλαια φυσικού αερίου με τη Ρωσία!

1.565 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Ως «αδιανόητη», χαρακτήρισε ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Bundestag τη σύναψη νέων συμβολαίων φυσικού αερίου με τη Μόσχα.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Bundestag (γερμανικό κοινοβούλιο), Μίχαελ Ροτ, τόνισε σήμερα ό,τι η σύναψη νέων συμβολαίων με τη Ρωσία για φυσικό αέριο είναι «αδιανόητη», καθώς επίσης και η εμβάθυνση των οικονομικών σχέσεων με το Κρεμλίνο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

«Αυτό απέτυχε. Πρέπει, τελικά, να εργαστούμε με μεγαλύτερη ταχύτητα από ό,τι σχεδιάζαμε, προκειμένου να καταστούμε λιγότερο εξαρτημένοι από ένα απολυταρχικό καθεστώς», δήλωσε ο κ. Ροτ, όπως διαβάζουμε στο capital, στον ιδιωτικό ειδησεογραφικό σταθμό n-tv, κάνοντας λόγο για καταδίκη της «επιπόλαιης και απρόκλητης επίθεσης του Πούτιν στην Ουκρανία».

Την ίδια στιγμή, ο Ροτ υπογράμμισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι σύμμαχοί της «πρέπει να επιβάλουν ευρείες κυρώσεις σε βάρος του ολιγαρχικού συστήματος του Πούτιν, το οποίο απολαμβάνει τις ελευθερίες και τα προνόμια της Δύσης. Αυτό το σύστημα πρέπει να στεγνώσει πλήρως οικονομικά. Είμαστε ενωμένοι με το λαό της Ουκρανίας».

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »