Όσο μεγαλύτερη η κατανάλωση ενέργειας, τόσο μεγαλύτερος ο λογαριασμός των πολιτών στη Βουλγαρία.

Όσο μεγαλύτερη η κατανάλωση ενέργειας, τόσο μεγαλύτερος ο λογαριασμός των πολιτών στη Βουλγαρία.

Βουλγαρία: Όσο καταναλώνεις (ενέργεια), τόσο θα πληρώνεις!

1.300 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Μία προσωρινή λύση, ώστε να μην πληρώνουν οι καταναλωτές μία περιουσία για την ενέργεια, βρήκε η Βουλγαρία.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Διαχείρισης Ενέργειας και Υδάτων της Βουλγαρίας, Στανισλάβ Τοντορόβ, τόνισε ό,τι οι τιμές θα σταθεροποιηθούν  όταν η χώρα του υπογράψει νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με νέο διανομέα αερίου, αλλά προς το παρόν υπάρχει μία άλλη προσωρινή λύση, ώστε οι καταναλωτές να πληρώνουν μία τιμή για την ενέργεια, ανάλογα με το πόσο οικονομική κατανάλωση κάνουν. Όταν γίνεται υπέρβαση του ορίου κατανάλωσης (που μένει να οριστεί), τότε θα δουν την τιμή να αυξάνεται.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

«Οι τιμές ρεύματος, νερού και θέρμανσης για τη Βουλγαρία θα ξεκαθαριστούν, όταν η χώρα υπογράψει νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με νέο διανομέα υγραερίου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στανισλάβ Τοντορόβ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Βουλγαρικής Ραδιοφωνίας.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Διαχείρισης Ενέργειας και Υδάτων της Βουλγαρίας, υπογράμμισε ό,τι  «όσο αγοράζουμε μήνα με το μήνα και μέρα με τη μέρα, η τιμή θα είναι ακριβή. Η χώρα μας βρίσκεται στη μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση εδώ και 40 χρόνια. Για τώρα, μια λύση είναι ο ορισμός τιμής μέχρι κάποια κατανάλωση και αν οι καταναλωτές την υπερβαίνουν η τιμή να αυξάνεται». 
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »