Μία ευχάριστη έκπληξη έκπτωσης στις τιμές των καυσίμων θα περιμένει τους Γερμανούς καταναλωτές στα πρατήρια.

Μία ευχάριστη έκπληξη έκπτωσης στις τιμές των καυσίμων θα περιμένει τους Γερμανούς καταναλωτές στα πρατήρια.

Ακριβή μου βενζίνη, όχι πια στη Γερμανία!

1.867 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η γερμανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει άμεσα μέτρα, λόγω της ενεργειακής κρίσης, προκειμένου οι καταναλωτές να έχουν άμεση έκπτωση στην τιμή της βενζίνης στο πρατήριο.

Πιο συγκεκριμένα, οι αρμόδιες αρχές της Γερμανίας επεξεργάζεται μέτρα που πρόκειται να ληφθούν άμεσα, με στόχο να περιοριστεί το κόστος της βενζίνης κάτω από τα 2 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας, ο υπουργός Οικονομικών, Κρίστιαν Λίντνερ, ετοιμάζει μία ευχάριστη έκπληξη για τους οδηγούς με έκπτωση στο ταμείο του πρατηρίου, η οποία θα επιστρέφεται στους πρατηριούχους από τη γερμανική κυβέρνηση μετά από την κατάθεση των σχετικών παραστατικών.

Έκπτωση βενζίνης στους καταναλωτές στο πρατήριο!

Οι τιμές της βενζίνης στη Γερμανία ξεπέρασαν τα 2,20 ευρώ/λίτρο, ενώ σε κάποιες περιοχές βρίσκεται ακόμη και πάνω από τα 2,30 ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οδήγησε τους ιδιοκτήτες φορτηγών σε διαμαρτυρία για το ύψος-ρεκόρ του πετρελαίου κίνησης στην Κολωνία και από ό,τι φαίνεται τα αιτήματά τους θα δικαιωθούν σύντομα, καθώς αναμένεται έκπτωση για τους οδηγούς στο πρατήριο, η οποία θα κυμαίνεται στα 0,20 ευρώ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »