Η HUMANNERA διοργανώνει το 1ο Συνέδριό της στην Ελλάδα

Η HUMANNERA διοργανώνει το 1ο Συνέδριό της στην Ελλάδα

Η HUMANNERA διοργανώνει το 1ο Συνέδριό της στην Ελλάδα

  • Η HUMANNERA διοργανώνει το 1ο Συνέδριό της στην Ελλάδα
  • Η HUMANNERA διοργανώνει το 1ο Συνέδριό της στην Ελλάδα
  • Η HUMANNERA διοργανώνει το 1ο Συνέδριό της στην Ελλάδα

Η HUMANNERA διοργανώνει το 1ο Συνέδριό της στην Ελλάδα

32.160 επισκέψεις στο άρθρο (06/03/2024)

- Είναι το 1ο καινοτόμο συνέδριο του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού της HUMANNERA
- Θα καλύψει: Μείζονα Κοινωνικά Θέματα για το Περιβάλλον, την Ανθρωπότητα & την Ηγεσία
- Aφορά στελέχη μα και νέους που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους (μαθαίνουν & δικτυώνονται)
- Το ραντεβού είναι για Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Τεχνόπολη (με ελεύθερη εγγραφή)

Η HUMANNERA σας καλεί στη σκηνή της σε ένα πρωτοπόρο συνέδριο στο οποίο θα συναντηθούν οι ηγέτες της κοινωνίας μας, από επιχειρήσεις, κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, με νέους αυτής της χώρας που είτε σπουδάζουν είτε κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη επίκαιρων διλημμάτων που απασχολούν τους νέους σήμερα σε σχέση με το Περιβάλλον, την Ανθρωπότητα και την Ηγεσία και αποτελούν κρίσιμους παράγοντες για την ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνικής συνοχής της χώρας μας. 
Εκπρόσωποι των φορέων της Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με ηγετικό ρόλο όπως οι Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς, Δήμαρχοι, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη οργανισμών και εταιρειών, καλούνται σε έναν ανοιχτό, ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο με νέους αυτής της χώρας που έχουν ζωηρό ενδιαφέρον στους τομείς που προαναφέρθηκαν και οι οποίοι αποτελούν τους βασικούς πυλώνες δραστηριοποίησης του Μη-Κερδοσκοπικού οργανισμού HUMANNERA.
Θα ειπωθούν αλήθειες για το τι σημαίνει, αλλά και τι πραγματικά συμβαίνει. Θα ανταλλάξουν απόψεις για τα πιο αμφιλεγόμενα ζητήματα, την ανάγκη για αξίες ανθρωποκεντρικής ανάπτυξης, ενώ θα προταθούν λύσεις και κατευθύνσεις για τους τομείς που ενδιαφέρουν τη νέα γενιά στη σημερινή εποχή! Η Σκηνή της HUMANNERA θα γεφυρώσει αυτές τις απόψεις και τις διαφορετικές αντιλήψεις για τον κόσμο μας, για να συνθέσει ένα ευοίωνο μέλλον που θα στηρίζεται σε βιώσιμες αξίες και συμπεριφορές των ανθρώπων.

Πρόγραμμα Συνεδρίου:

14:00-14:30       Υποδοχή-Εγγραφές συνέδρων
14:30-15:00       Εισαγωγή/ Χαιρετισμοί
15:00-16:00       ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Κλιματική ή αξιακή κρίση;
16:00-17:00       ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ: Συμπερίληψη, μόδα της εποχής ή ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
17:00-18:00       ΗΓΕΣΙΑ: Τροχοπέδη ή μοχλός ανάπτυξης;
18:00-19:00       ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Απειλή ή ευκαιρία;
19:00-19:30       Έναρξη της Ακαδημίας Νέων της HUMANNERA 
19:30-20:00       Cocktail / Δικτύωση
 
Είτε είστε εργοδότες και αγωνιάτε για τη μελλοντική γενιά εργαζομένων, είτε εταιρείες που θέλετε να καταλάβετε καλύτερα αυτά που αναδεικνύουν ως σημαντικά οι νέοι, εν δυνάμει καταναλωτές, είτε είστε εσείς οι ίδιοι νέοι και θέλετε να βρείτε συνομηλίκους σας με κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς, το HUMANNERA STAGE είναι εδώ για να σας υποδεχθεί και να σας δώσει το σωστό βήμα για ανάπτυξη.
Το συνέδριο διεξάγεται υπό την Αιγίδα και συμμετοχή Υπουργών, Γενικών Γραμματέων και εκπροσώπων των παρακάτω υπουργείων και φορέων:
· Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας
· Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
· Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
· Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
· Δήμος Αθηναίων
· Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας
 
Η επικοινωνία και προβολή του Συνεδρίου θα γίνει μέσω της Ιστοσελίδας της HUMANNERA (www.humannera.org) και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυτής αλλά και των εταιρειών που θα συμμετέχουν ως σύνεδροι ή χορηγοί της διοργάνωσης, καθώς και των χορηγών/υποστηρικτών επικοινωνίας.
 
Σας προσκαλούμε να το βιώσετε από κοντά, μαζί μας!
Η είσοδος για τους νέους 18-25 είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Για χορηγίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Έλενα Γεωργανά στο τηλέφωνο: 6948 660945 ή στο Email: [email protected]
Για κράτηση θέσης και εισιτήρια ακολουθήστε το Link:
https://www.eventbrite.com/e/stage-2024-conference-tickets-838611097367 

2 λόγια για την HUMANNERA

Η HUMANNERA είναι μια μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση, με όραμα την δημιουργία μιας Συλλογικής Παγκόσμιας Κουλτούρας που εστιάζει στην διατήρηση του Περιβάλλοντος, την προστασία της Ανθρωπότητας, ως ύπαρξη και ως αξία, και στην ενδυνάμωση της Ηγεσίας, με μοναδικό σκοπό την ποιοτική βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στην νέα εποχή. Στο επίκεντρο των δράσεών της βρίσκεται η Νεολαία, οι κοινότητες των νέων ανθρώπων που λειτουργούν ως οδηγοί προς έναν ανώτερο σκοπό, καθώς και ως καταλύτες μιας νέας κουλτούρας.
Η HUMANNERA εκπληρώνει τον σκοπό της μέσω της αύξησης της Ευαισθητοποίησης, της Ενεργής Συμμετοχής και της Εκπαίδευσης σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα, σε τέλεια ευθυγράμμιση με τους Στόχους Αειφορίας και τους ESG στόχους των Ηνωμένων Εθνών. Μέσα στο 2024, η HUMANNERA ιδρύει την πρώτη δωρεάν ακαδημία για νέους (YouthAcademy) με σκοπό την ενίσχυση των γνώσεων και του ενδιαφέροντος τους σε θέματα κοινωνικής βιωσιμότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη HUMANNERA ΑΜKE μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Οργανισμού: www.humannera.org

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »